CECINA ''KUKAVICA'' ŠVALER NEVIĐENIH RAZMERA! Prvo je oženio devojku iz spota, a onda Lukasu skinuo ŽENU, folker ga URNISAO: Pljunuo sam ga!

Autor:

Zabava

09.12.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Kukavica deo je brojnih ljubavnih intriga.

CECINA ''KUKAVICA'' ŠVALER NEVIĐENIH RAZMERA! Prvo je oženio devojku iz spota, a onda Lukasu skinuo ŽENU, folker ga URNISAO: Pljunuo sam ga!

Foto: Printscreen/youtube.com/ATA Imges/e stock/časlav vukojčić

Jedan od najvećih hitova Svetlane Cece Ražnatović, zasigurno je pesma ''Kukavica'' gde je u spotu glavni lik tumačio Goran Andrejić, koji je nakon ovog spota dobio nadimak ''Goran Kukavica''.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Goran Andrejević

Zanimljivo je to da je godinu dana nakon snimanja ovog spota oženio Tatjanu koja je u Cecinom spotu imala ulogu devojke koju vara sa pevačicom. Njih dvoje su se upoznali na snimanju, a ljubav se odmah javila. Ceca je bila gost nas njihovom venčanju i pevala im je upravo ''Kukavicu''.

- 7. maja ’94 oženio se Cecin ljubavnik iz ‘Kukavice’ (i to sa svojom ‘ženom“ iz „Kukavice’ – manekenkom Tatjanom), a na svadbi im je pevala Ceca. I to ‘Kukavicu'“ - stoji u opisu fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama.

 

 

Međutim, Goran je bio deo još jedne turbulentne ljubavne priče. Pevača Acu Lukasa njegova nevenčana supruga je prevarila sa Goranom.

- Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom boravka u Americi, Nataša je u međuvremenu našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović ‘Kukavica’. Klasičan vaćaroš - napisao je Lukas u svojoj knjizi i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Aca Lukas

- Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. ‘Pali’, rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading