ILDI SUPRUG PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN! Šabanova naslednica se RASPLAKALA kada je ugledala NJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.12.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić napunila 44 godine.

Pevačica Ilda Šaulić sinoć je u jednom prestoničkom lokalu proslavila svoj 44. rođendan. Ona je ovom prilikom otkrila šta je poželela sebi, ali i koliko ju je ćerkica raznežila.

- Ja imam dosta želja koje nisu ostvarene, tako da eto nešto što se posla tiče, što je vezano za muziku, za neke stvari koje bih želela da finalizujem, tako da mislim da ćemo to u ovoj narednoj i u ovim godinama sprovesti u delo. Ima ih dosta, mislim da sam one glave i najveće već ostvarila - rekla je kroz osmeh Ilda, pa otkrila kakvo joj je iznenađenje priređeno:

Republika

Foto: Republika

Ilda Šaulić proslavila 44. rođendan

- Ovo je iznenađenje od supruga. Ono što me je oduševilo je to što je moja devojčica stigla sa rekreativne. Kasnili su, bilo mi je žao što ne mogu da je sačekam, ali je suprug već to organizovao! Sad kad sam ušla, kad sam je ugledala, samo što mi suze nisu pošle - istakla je ćerka Šabana Šaulića:

Republika

Foto: Republika

Ilda Šaulić o rođendanskom iznenađenju

- Rekla mi je samo: "Je l' mogu ja sa tobom kod drugih tamo", kazala sam joj: "Ne, sačekaj me". Slatka je, ima jedan rajfić na kojem piše "Happy birthday" baš me je, onako, razgalila! Drago mi je što je ovde.

Ilda je istala i da joj nedostaje otac, te da koliko god da su lepi datumi, uvek oseća prazninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading