ZVEZDA 009! Crveno-beli gaze sve redom, Mornar nije imao šta da traži u Pioniru! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobednički niz od dolaska Duška Ivanovića na klupu aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona.

ZVEZDA 009! Crveno-beli gaze sve redom, Mornar nije imao šta da traži u Pioniru! (VIDEO)

Foto: stars

Zvezda je u subotu veče savladala ekipu Mornara iz Bara sa 93:77 u okviru 10. kola regularnog dela ABA lige.

Ovo je deveti vezani trijumf za crveno-bele od dolaska Duška Ivanovića na klupu koji je potpuno preporodio tim Zvezde nakon lošeg starta sezone.

 

 

Zvezda je od prvog minuta nametnula svoj prepoznatljiv tempo i kako je meč odmicao, četa Duška Ivanovića je iskusno čuvala rano stečenu prednost i tako došla do novog trijumfa.

Svoje minute na ovoj utakmici dobili su Dalibor Ilić i Miroslav Raduljica koji u prethodnim utakmicama nisu puno vremena provodili na parketu. 

Ben Bentil na kraju 26 poena (7/8 za dva, 3/6 za tri), uz četiri skoka i dve asistencije, a pratio ga je Dalibor Ilić sa 11 poena i osam skokova. Ognjen Dobrić je upisao 10, a Nikola Topić je ostao na osam poena. Kod gostiju Deron Rasel se zaustavio na 35 poena (7/13 za dva, 6/17 za tri poena).

Crveno-bele naredne nedelje čeka duplo kolo u Evroligi, a prvi meč igraju već u utorak od 19 časova protiv Žalgirisa u Beogradu.

 

 

Dva dana kasnije Zvezda će ponovo biti domaćin, ovoga puta Olimpiji iz Milana, a taj duel je takođe zakazan za 19 časova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading