DIRLJIV GEST: Kilijan Mbape pobrao SIMPATIJE celog sveta!

Autor:

Sport

12.12.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa poruka francuskog reprezentativca.

DIRLJIV GEST: Kilijan Mbape pobrao SIMPATIJE celog sveta!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Fudbaleri reprezentacije Francuske savladali su Englesku sa 2:1 u meču četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru, pa su tako drugi put uzastopno obezbedili mesto među četiri najbolje selekcije sveta.

Poraz od "trikolora" je očigledno dosta teško pao Markusu Rašfordu, strelcu tri pogotka na Mundijalu, koji se posle ispadanja oglasio na Instagramu.

Poslednjih nekoliko nedelja su bile pravi rolerkoster emocije, svaki član našeg tima je dao sve da bi se pripremio, bili smo blizu, ali nedovoljno. Obećavam da ćemo se ponovo vratiti! Hvala za podršku tokom turnira, nije prošlo neopaženo - napisao je fudbaler Mančester junajteda na svom profilu.

Ubrzo nakon toga mu je stigao i komentar, i to od Kilijana Mbapea, trenutno najboljeg strelca prvenstva, koji je na Rašfordovu objavu odgovorio tako što je u komentar postavio srce, pokazujući da saoseća sa rečima svog kolege.

- Srećno u nastavku turnira, brate. Idi razbij ih, kralju - odgovorio mu je Rašford.

Mbape će pokušati da pomogne svojoj selekciji da se domogne drugog vezanog finala, pošto su "galski petlovi" aktuelni prvaci sveta, jer su na Mundijalu 2018. godine u finalu savladali Hrvatsku sa 4:2. Sada im na putu do finala stoji Maroko, a ovaj meč će se odigrati u sredu u 20 časova.

Sa druge strane, penali su opet bili kobni za Engleze, koji su posle jedanaesteraca ostali bez zlata na prošlogodišnjem prvenstvu Evrope, kada su u finalu poraženi od Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 




 

Komentari (0)

Loading