DARKO LAZIĆ SPREMA SVADBU ZA 700 GOSTIJU: Folker isplanirao gala slavlje do poslednjeg detalja - jedno u Brestaču, drugo u Novom Sadu, a mlada će nositi čak 4 VENČANICE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić zarekao se na večnu ljubav devojci Katarini u tajnosti, a sada planiraju veliku svadbu.

DARKO LAZIĆ SPREMA SVADBU ZA 700 GOSTIJU: Folker isplanirao gala slavlje do poslednjeg detalja - jedno u Brestaču, drugo u Novom Sadu, a mlada će nositi čak 4 VENČANICE!

Foto: Peđa Kasić

Darko Lazić i devojka Katarina

Folker Darko Lazić prošle nedelje stao je drugi put na "ludi kamen", ovog puta sa izabranicom Katarinom S., a da planira venčanje nisu znali ni njegovi najbliži.

Kako se saznaje, Lazić će ovim povodom sledeće godine napraviti i gala veselje za prijatelje i porodicu.

- Njih dvoje se ne odvajaju. Žive zajedno, a Darko svaki slobodan momenat koristi da bude sa Kaćom i decom, koju ima iz prethodnih ljubavnih priča. Za Katarinu bi skinuo i zvezde sa neba, pa planira da napravi veliku svadbu, na kojoj će okupiti oko čak 700 zvanica - ističe izvor blizak pevaču za Blic.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Darko Lazić sa suprugom Katarinom S.

- Želja mu je da veselje bude i u njegovom Brestaču i u Novom Sadu, a kako stvari stoje tako će i biti. Danima razmišljaju o detaljima, a većinu stvari prepustio je Katarini, koja uživa u pripremama. Zamislila je da promeni četiri venčanice na svadbi, dok će gostiju biti iz mnogih krajeva sveta - dodaje izvor.

Darko je, inače, nedavno potvrdio da kupuje stan u Vojvodini.

- Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata - kazao je tada za Republiku, a potom je otkriveno i da je stan pazario i isti odmah prepisao na njeno ime.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Darko Lazić

- Odrešio je kesu, pa prepisao nekretninu na nju, što ju je ostavilo bez teksta! Stan ima 110 kvadrata, na odličnoj je lokaciji, a o Beogradu Darko ne razmišlja, tamo će dolaziti samo zbog poslovnih obaveza i zbog ćerkice koju ima sa Anom Sević - dodao je bio dobro obavešten izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading