PARAMA RUŠE NOVAKA U MELBURNU: Otkrivena ZAVERA Australijanaca protiv Srbina - Tviter se usijao zbog BRUKE I SRAMOTE!

Autor:

Sport

20.01.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje akreditovanog lica podgrejalo sumnju.

PARAMA RUŠE NOVAKA U MELBURNU: Otkrivena ZAVERA Australijanaca protiv Srbina - Tviter se usijao zbog BRUKE I SRAMOTE!

Foto: Tanjug/AP

Meč 2. kola Australijan opena između Novaka Đokovića i Enca Kuakoa ostaće upamćen po skandalu u režiji pijanog navijača koji je sa tribina Rod Lejver arene gotovo dva časa provocirao Srbina. Nole je morao da se požali glavnom sudiji, zbog primerene reakcije podršku mu je pružio i Amerikanac Endi Rodik, a silne poruke i postovi na tu temu kruže društvenim mrežama.

OD LONDONA DO MELBURNA: Pijani navijači MALTRETRIJA Đokovića po turnirima - Nole ovo nije ZASLUŽIO! (VIDEO)

Ogromnu pažnju privukla je jedna objava na Tviteru, kojom se između ostalog navodi da postoji mogućnost da je provokacija "naručena", odnosno da je gledalac iz grupe plaćen za to što je činio.

- Slika govori više od hiljadu reči. Svi možemo da primetimo zvanično lice koje se rukuje sa jednim od četvorice navijača koji su činili sve da poremete i vređaju Novaka. Ko je on? Ima propusnicu. Zašto mu čestita na takvom ponašanju? Da li je reč o angažovanim huliganima, kao na Rolan Garosu? - stoji u postu koji je "zapalio" Tviter.

 

 

Komentari su tek urnebesni, a jedan od njih podseća na hajku koju "Eurosport" vodi protiv Noleta, a zbog koje je Srbin morao javno da se oglasi.

Takođe, Đokovićevi fanovi apeluju na Australijan open da spreči ovakve situacije u budućnosti, a najvažnije je da je srpski teniser overio "vizu" za treće kolo, gde će mu u subotu rival biti Bugarin Grigor Dimitrov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading