VUK MOB U KREVETU NAKON INCIDENTA: Reper iz postelje objasnio šta se desilo na Ceraku (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.01.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mediji pišu da je bio prisutan kada je njegov prijatelj povređen, Vuk Mob ističe da to nije istina.

VUK MOB U KREVETU NAKON INCIDENTA: Reper iz postelje objasnio šta se desilo na Ceraku (VIDEO)

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Vuk Mob

Reper Vuk Mob našao se u središtu drame zbog incidenta koji se desio sinoć u jednom lokalu na Ceraku. Naime, kako pišu mediji, on se našao na licu mesta kada su trojica muškaraca izbodena.

Reper se ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram iz kreveta, gde je objasnio da je nije bio u kafiću tokom napada na njegovog druga i da je išao u Urgentni da se raspita o njegovom stanju.

- Ljudi, nemojte da pravite cirkus. Nit sam bio tamo kad se to desilo, nit sam u policiji. Bio sam u Urgentnom centru, da vidim kako mi je drug, što bi uradila svaka normalna osoba. Samo bez cirkusa - rekao je Vuk Mob u svojoj kratkoj objavi.

Podsećanja radi, sinoć se u jednom kafiću na Ceraku desio incident, kada su trojica muškaraca izbodena, od kojih su dvojica sa teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar. Tragom ove informacije, pozvali smo Vuka, koji je za naš portal potvrdio da je sinoć bio u Urgentnom, ali da nije bio prisutan u kafiću tokom incidenta, već u lokalu pored.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

Nisam bio u tom kafiću kad se sve dešavalo, već sam došao posle jer sam pre toga bio kod nekih prijatelja. Policija je uredno saslušala sve nas, rekao sam da sam tek stigao. Bio sam u lokalu pored, oni su proveravali ceo taj deo u kraju. Jesam bio u Urgentnom, to mi je drug, ali ne bih u detalje. Ne znam za sada ništa više od toga, ali znam da sa tučom nemam nikakve veze - izjavio je Vuk za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading