KSENIJA PAJČIN JE JEDNU TAJNU ODNELA U GROB! Uticajan čovek je bio SMRTNO ZALJUBLJEN u nju, a kada ga je odbila napravio joj je PAKAO od života!

Autor:

Zabava

21.01.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pobegla od njegovih pretnji.

KSENIJA PAJČIN JE JEDNU TAJNU ODNELA U GROB! Uticajan čovek je bio SMRTNO ZALJUBLJEN u nju, a kada ga je odbila napravio joj je PAKAO od života!

Foto: TikTok printscreen

Pevačica Ksenija Pajčin 2010. godine tragično je završila svoj život kada ju je njen dečko Filip Kapisoda ubio u stanu u kom su živeli. Javnost je nikada nije zaboravila, a stvari iz njenog privatnog života svakodnevno se otkrivaju.

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin album iz 2000. godine nikada nije izbacila

2000. godine Ksenija je snimila album koji nikada nije ugledao svetlost dana, a kao razlog se navodi tadašnji glavni urednik jedne izdavačke kuće koji je bio zaljubljen u nju, dok ona nije želela ništa osim poslovne saradnje.

- Pokojna Ksenija je odmah nakon NATO bombardovanja naše zemlje snimila album, koji je za ono vreme bio nešto totalno novo. Ona je pregovarala o njegovom izdavanju sa svim tadašnjim izdavačkim kućama, pa je tako došla i do urednika jedne od najuspešnijih (ime i prezime poznati redakciji, prim. aut.). Taj čovek je bio ludački zaljubljen u Kseniju, koja je tada bila jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni. On je na sve načine pokušavao da je osvoji, ali ona uopšte nije bila zainteresovana za njega. Kad ga je odbila i jasno mu stavila do znanja da s njim ne želi ništa, bio je vrlo besan, pa je rešio da joj se osveti. Pošto je bio uticajan, imao je dobre kontakte s tadašnjom vlašću i povukao je sve veze koje je imao s produkcijom i producentima koji su stajali iza tog albuma i on je zabranjen. Kako je Ksenija tada govorila prijateljima, stavljen je u fioku. Njoj je to teško palo, pa je ubrzo pobegla u Grčku. Jedan od razloga je bio i taj da se skloni od tog čoveka i njegovih pretnji. Bilo bi divno kad bi neko posthumno objavio te pesme u Ksenijinu čast - završava izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading