HVALITE ME USTA MOJA! Sale Šojić objavio hvalospeve na sopstveni račun na Instagramu i izavao salve smeha po mrežama

Autor:

Vesti

21.01.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogledalce, ogledalce ko je najlepši na svetu...

HVALITE ME USTA MOJA! Sale Šojić objavio hvalospeve na sopstveni račun na Instagramu i izavao salve smeha po mrežama

Foto: Tanjug/fotomontaža

Ovako bi se u najkraćem mogao opisati hvalospev koji je na Instagram stranici Futsal kluba Aerodrom Nikola Tesla objavljena "u čast" Saše Vlaisavljevića, u narodu poznatijeg kao Sale Šojić. 

Bahati direktor preduzeća "Aerodrom Nikola Tesla" AD, državne firme koja nadleda kako se sprovodi koncesija za aerodrom s francuskim "Vansijem", o čijim nepočinstvima je Republika pisala u više navrata, sada je otišao i korak dalje u samopromociji, pa je tako objavljena očigledno naručena objava u kojoj se veliča "lik i delo" Vlaisavljevića.

- Njegovim dolaskom na čelo kompanije nekako se potrefilo da sve krene munjevitom brzinom na bolje kako na poslovnom tako i na sportskom planu - navodi se u objavi.

Inače, ova objava izazvala je salve smeha na društvenim mrežama i kako je prokomentarisao jedan od pratilaca da nije smešno bilo bi tragično zato što njegov navodni uspeh zapravo nema blage sa istinom.

Podsećamo, Republika je već više puta pisao o luksuzom životu, muljažama kojima se služi i karakteristične pojave direktora preduzeća "Aerodrom Nikola Tesla" AD Saše Vlaisavljevića (Šojića). 

 

Prema rečima zaposlenih u preduzeću koji vodi Vlaisavljević njegov sportski učinak može se opisati kao putovanja na finale Lige šampiona, koje je 29. maja održano u Parizu (Real-Liverpul), i sedam dana nakon toga, pošto je sve lepo spojio, na polufinalu čuvenog teniskog turnira Rolan Garos.

 

- Neka svako živi i provodi se kako hoće, mada bi se i za to moglo postaviti pitanje odakle pare. Međutim, koliko se moglo čuti i od samog Vlaisavljevića i njegovih najbližih saradnika, biće da je on išao o trošku firme u Pariz. Tako se bar ovde priča - rekao je tada jedan od zaposlenih u preduzeću koje vodi Sale Šojić.

O njegovom sportskom znanju govori i podatak da je svojevremeno zaposlio trenera njegovog sina koji je mališana trenirao u jednoj školi fudbala.

Međutim, pošto je u jednom periodu bio nezadovoljan što ga ovaj nikako ne uvodi u igru, pokušao je da mu smesti otkaz ili bar da ga šefovi maltretiraju na poslu. S obzirom na to da se sve događalo nakon što je Vlaisavljević napustio čelno mesto na aerodromu (kada je upravljanje preuzeo francuski "Vansi") i prešao u AD Aerodrom "Nikola Tesla" zaduženu da brine o saradnji države i Francuza kao koncesionara, niko od ljudi koje je zvao nije hteo da ga posluša i ustremi se na trenera Vladimira Mišića Mišketa.
  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading