ĐOKOVIĆEVOJ SNAJKI OPADA KOSA OD STRESA: Saška Veselinov prvi put o zdravstvenim problemima!

Autor:

Zabava

22.01.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Veselinov, snajka Novaka Đoković otkrila je kroz kakve je traume prošla.

ĐOKOVIĆEVOJ SNAJKI OPADA KOSA OD STRESA: Saška Veselinov prvi put o zdravstvenim problemima!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov, nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju i da će za tri meseca postati majka, dok će braća Đoković postati stričevi. Ona je sada otkrila nove detalje iz privatnog života o kojima nije želela da priča odmah. Kako ističe, iako je beba nemirna ona uspeva da obavi sve obaveze u toku dana.

Foto: instagram.com/stankobudimkic

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

 

- Ja kad pored mučnina, bolova zbog oticanja, bebe koja je hiperatkivna i konstantno udara ipak uspevam da treniram redovno, širim privatan biznis i otvaram salon venčanica pred porođaj - napisala je Saška na svom Instagram profilu i dodala:

- Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno.

Saška nije tu stala, već je u narednoj objavi istakla da uživa u braku sa suprugom Đorđem, bratom slavnog tenisera Novaka Đokovića.

Foto: instagram.com/whoisilija

Saška Veselinov i Đorđe Đoković i Novak Đoković

 

- Način koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreću koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi... To mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta- napisala je Saška sa ponosom i dodala šaljivo:

- Da sam znala da brak ovako izgleda, ranije bih se udala.

Saška je, između ostalog, priznala da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa.

- Dala sam otkaz, jer sam počela privatni biznis. Svako ko se bavi time zna da ako nisi u tome 100 odsto, taj uspeh teško da je moguć. Mogu vam reći da mi je u jednom periodu intezivno opadala kosa od stresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Solo

22.01.2023 22:04

Samo me zanima ko placa sve troskove Djordja i njegove supruge Saske Veselinov..???.. da se baskare u novom stanu,besnim autom i izobilje gardarobe i raznih putovanja ..Pa i meni bi kosa otpadala od srece takodje..!!