AMERIKANKA OTKRILA ŠTA JE NAJVIŠE ŠOKIRALO U VEZI SA SRBINOM: Jednu stvar ne može nikako da shvati - Ovo je ostavilo bez teksta!

Autor:

Lifestyle

05.02.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su muškarci u Srbiji ovakvi kada su u vezi?

AMERIKANKA OTKRILA ŠTA JE NAJVIŠE ŠOKIRALO U VEZI SA SRBINOM: Jednu stvar ne može nikako da shvati - Ovo je ostavilo bez teksta!

Foto: YouTube/ Dating Beyond Borders

Jujutb kanal “Dating Beyond Borders” pokazao je na zanimljiv način kako izgleda kada Srbin stupi u vezu sa Amerikankom iz njenog ugla. Video ilustruje njihov odnos, različitosti, ali i poptuno drugačije vaspitanje, način ishrane i osobine.

Krista je devojka kojoj se pokvario autmobil na putu, a onda joj je niotkuda prišao Nemanja, trvdoglav momak pun samopouzdanja koji je tvrdio da on zna u čemu je problem. Iako se pokazalo da nije bio u pravu, odmah je prešao na stvar. Pitao je devojku da idu sutradan na piknik, a ona je pristala.

- Mačo, dominantan i tvrdoglav. Želite tradicionalnog i tipa koji je glavni? To su momci u Srbiji - pisalo je u videu.

Foto: YouTube/ Dating Beyond Borders

Krista devojka kojoj se pokvario automobil

Ishrana

Kako muškarci u Srbiji retko kada paze na ishranu osim ako su sportski tipovi ili ljubitelji tertane i zdravog stila života, Nemanjina reakcija bila je neprocenjiva kada je Krista na piknik ponela paradajz, humus i pirinčane galete kao grickalice. Očekivano, on je na piknik poneo “pravu hranu” kako kaže odnosno pljeskavicu, ćevape, piletinu, šnicle i kobasice.

Za Srbe su odmah naveli da im je kultura takva da vole da jedu.

Mišljenje

- Muškarci u Srbiji su direktni. Oni će vam reći šta misle bez ustezanja - naveli su oni.

Foto: YouTube/ Dating Beyond Borders

Nemanja pokušava da joj objasni kvar na automobilu

Komplimenti

Sledeća ilustracija pokazivala je kako Nemanjin drug  udeljuje Kristi kompliment da je seksi. Nemanja se odmah iznervirao jer nije bio siguran da li će to Krista shvatiti pogrešno, s obzirom na to da ne razume humor koji dominira u Srbiji. Po njenom izrazu lica videlo se da je iznenađena i pomalo šokirana komentarom njegovom druga.

- On voli kada si ženstvena: haljina, visoke štikle i šminka - pisalo je u videu kao objašnjenje kakve devojke privlače momke iz Srbije.

Šta vi kažete, da li su ovakvi momci u Srbiji?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading