ONI SE UVEK ZALJUBLJUJU U PRIJATELJE: Postoje horoskopski znaci koji nemaju i nikada neće imati druga suprotnog pola!

Autor:

Lifestyle

03.02.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kada nas neko upozna u dušu, uz njega lako razvijemo opuštenost i razumevanje, a pojedini horoskopski znaci se i zaljube.

ONI SE UVEK ZALJUBLJUJU U PRIJATELJE: Postoje horoskopski znaci koji nemaju i nikada neće imati druga suprotnog pola!

Foto: shutterstock

Par, zaljubljenost, ljubav

Pojedini horoskopski znaci jednostavno ne mogu da razviju prijateljstvo sa osobom suprotnog pola, i to zbog jednog jedinog problema - jednostavno se zaljube.

Kada nas neko upozna u dušu, uz njega lako razvijemo opuštenost i razumevanje. Blizak odnos među najboljim prijateljima može da preraste i u nešto više.

Koliko god se odupirali, neki horoskopski znaci neće drugove ili drugarice gledati kao braću i sestre, rodiće se druga vrsta ljubavi.

Vodolija

Prijateljstvo je jedna od najvažnijih stvari za Vodolije. Oni se otvaraju samo nekolicini najbližih ljudi kojima mogu verovati i pokazati svoje pravo lice.

Potreban im je partner koji može s njima držati korak i prihvatiti ih takve kakvi jesu. Zbog toga se često zaljube u najboljeg prijatelja, osobu koja ih poznaje u dušu i s kojom su na istoj talasnoj dužini.

Rak

Rakovi su odani i njihova prijateljstva traju zauvek. Retko se svađaju sa svojim prijateljima i spremni su za njih sve da učine.

Budući da provode mnogo vremena s najboljim prijateljem, često se toliko zbliže da se zaljube, posebno ako neguju slične vrednosti i dele istu viziju braka i porodice.

Foto: Izvor: Unsplash/ Allef Vinicius

Zaljubljeni par

Vaga

Vage su uvek spremne za zabavu i veselje. Uživaju u druženju i vole da izlaze. One sve rade s najboljim prijateljem i imaju mnoštvo zajedničkih uspomena.

Pričaju o svemu, zajedno putuju, izlaze i gledaju filmove, pa je samo pitanje vremena kada će se Vaga odlučiti da se skrasi s osobom s kojom se ionako odlično zabavlja.

Strelac

Strelci žele nekoga ko može da ih prihvati onakvima kakvi jesu. Nije im lako zatražiti pomoć, ali pred prijateljem skidaju masku i postaju ranjivi.

Sve mu govore i niko se drugi ne zna nositi s njihovim usponima i padovima. Brak može biti pomalo zastrašujući za slobodoumne Strelce, ali ako u njega uđu s osobom koja im je najbolji prijatelj, stres će biti mnogo manji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading