STANOJEVIĆ U ŠOKU: Nikada ovo nisam doživeo!

Autor:

Sport

02.02.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istanbul šokirao popularne "orlove" minimalnom pobedom od 1:0.

STANOJEVIĆ U ŠOKU: Nikada ovo nisam doživeo!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Posle novog poraza Konje, Aleksandar Stanojević je u obraćanju novinarima preuzeo odgovornost, ali je naglasio i da njegovom timu trebaju pojačanja.

Republika

Foto: Twitter/@konyaspor

Aleksandar Stanojević

- Razmišljamo o kupovini još trojice igrača u ofanzivnoj zoni. Obavešten sam da će se ti transferi obaviti pre utakmice protiv Fenerbahčea - istakao je Stanojević.

Kada je sama utakmica u pitanju, Stanojević i ovoga puta žali za neiskorišćenim prilikama.

- Ako pogledamo prvo poluvreme, imali smo dominaciju u igri. Imali smo mnogo šansi za gol, ali nažalost nismo uspeli da ih realizujemo. Nakon primljenog gola, ekipa je bila malo više pod stresom. Primili smo nesrećni gol. Uveli smo Učea u igru, ali i dalje nismo mogli da postignemo rezultat koji smo želeli, na pozicijama koje smo želeli nakon primljenog gola - izjavio je Stanojević.

Njegov tim nije postigao nijedan gol u tri poslednje utakmice pod njegovim vođstvom.

- Nikada nisam doživeo takvu situaciju. Pogotovo kada stignem usred sezone. Naravno, ja sam ovde trener i sva odgovornost pripada meni. Ovom timu je potrebno igračko pojačanje. Ako želimo da promenimo stvari na pozitivan način - zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zare

03.02.2023 19:42

Stanoje nema pojma za mesec dana,otkaz sto posto.