TRANSRODNU MANEKENKU JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA SVETA PONOSNO UZEO U NARUČJE: Operisala se sa 16, i mrzi kada spominju da je bila muškarac!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.02.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nisu potvrdili vezu, na fotografijama se jasno vidi emocija.

TRANSRODNU MANEKENKU JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA SVETA PONOSNO UZEO U NARUČJE: Operisala se sa 16, i mrzi kada spominju da je bila muškarac!

Foto: Instagram/ supa_ines

Ines u kupaćem kostimu

Sredinom decembra javnosti je postalo poznato ko bi mogla biti nova devojka fudbalera Kilijana Mbapea. On je jedno od najistaknutijih imena koje se našlo u finalu Svetskog prvenstva 2022. godine u Kataru, a još više se o njemu pričalo nakon saznanja da je stupio u vezu sa transrodnom manekenkom i devojkom koja je krasila naslovnicu Plejboja, a to je Ines Rau.

Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Fudbaler Mbape

Ko je Ines Rau?

Ona je rođena kao muškarac u Francuskoj, a sa 16 godina promenila je pol. Sa 18 godina upoznala je Dejvida Getu tako što je plesala tokom nastupa dižejeva. Postepeno je zauzimala svoje mesto u svetu manekenstva, a onda se 2017. godine slikala za naslovnicu muškog časopisa i tako je postala prva transrodna žena kojoj je uopšte tako nešto uspelo. Takođe iste godine sin Hjua Hefnera najavio je kao "plesačicu meseca" i odabrao da baš nju predstavi u izadnju magazina za novembar/decembar te godine.

Foto: instagram.com/supa_ines

Ines Rau manekenka na plaži

Godinu dana kasnije objavila je svoju autobiografiju "Žena" u kojoj je priznala da je sa 16 godina otišla na operaciju promene pola. Kada je otkrila svoju seksualnost sa 24 godine, ispričala je da se zbog toga osećala oslobođeno.

 

 

 - Nervira me što me u svim intrvjuima pitaju za to kada sam bila muško. To je bilo nešto što se desilo u mom životu, ali operacija ne odražava ko sam. Malo me nervira što me vide samo kao trans osobu - rekla je.

Iako nisu potvrdili vezu, neke fotografije naterale su javnost da to pomisle. Videli su ih kako nasmejani ćaskaju na jahti, i deluju veoma prisno. Na jednoj od fotografija, fudbaler je nosi u naručju, piše "Marca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading