KAO DA SMO BILI U RATU! Dijabate ŠOKIRAN: Ovo nikada nisam doživeo!

Autor:

Sport

06.02.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je teškom mukom slavio u Kruševcu, a heroj pobede izneo je svoje utiske.

KAO DA SMO BILI U RATU! Dijabate ŠOKIRAN: Ovo nikada nisam doživeo!

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate protiv Napretka

Fudbaleri Partizana upisali su tri boda na startu prolećnog dela šampionata Mozzart bet Superlige Srbije.

Crno-beli su teškom mukom po katastrofalnim uslovima uspeli da savladaju Napredak u Kruševcu (1:0), a heroj trijumfa bio je Fuseni Dijabate. Postigao je Dijabate jedini pogodak na ovoj utakmici, a posle meča izneo je svoje utiske.

Bilo je gotovo nemoguće igrati utakmicu. Ovakve uslove za igru nikad nisam doživeo. Bilo je prehladno, čak sam i trljao ruke preko rukavica od hladnoće. Moji saigrači i ja smo se osećali kao da smo u ratu, a ne na terenu - rekao je Dijabate, pa se dotakao i proslave gola pošto ovog puta nije ležao na terenu kao što inače zna:

- Zaista nisam mogao da legnem na zemlju, jer je bilo prehladno. Taj način proslave je značio "ljudi, prehladno je, možete li da uključite grejanje".

Bio je ovo prvi pogodak Dijabatea u domaćem takmičenju jer ih je do sada sve davao u Ligi konferencija. Partizan je prišao Zvezdi na osam bodova zaostatka, a Dijabate očekuje da prava borba tek sledi i da je spreman za sve izazove.

- Iskreno, pripreme su prošle fenomenalno. Odlično i baš intenzivno smo radili i u Beogradu i u Turskoj. Osećam da će ovo biti moja najbolja fudbalska sezona, da mogu sada da dam najviše! Presrećan sam i spreman - zaključio je Fuseni Dijabate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading