KADA SE OČEKUJE DEBI? Zvezda kiksnula bez NOVOG POJAČANJA, poznato zašto napadač nije bio u sastavu!

Autor:

Sport

05.02.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Rakonjac stigao je na Marakanu u zimskom prelaznom roku, ali i dalje nije obukao crveno-beli dres.

KADA SE OČEKUJE DEBI? Zvezda kiksnula bez NOVOG POJAČANJA, poznato zašto napadač nije bio u sastavu!

Foto: Starsport

Igrači Crvene zvezde posle remija sa Vojvodinom

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da slave na startu prolećnog dela Mozzart bet Superlige Srbije.

U sudaru beogradskih i novosadskih crveno-belih koji je odigran u čast Siniše Mihajlovića, Vojvodina je uspela da odnese bod sa Marakane (1:1) i na taj način pošalje upozorenje Milošu Milojeviću i njegovim izabranicima.

Finiš prelaznog roka doneo nam je veliki transfer i dres Zvezde zadužio je napadač Marko Rakonjac koji je stigao iz moskovske Lokomotive. Ipak, on nije bio u protokolu za meč protiv Vojvodine, a s obzirom na to da je Aleksandar Pešić bio u potpunosti izolovan, veruje se da bi dobio priliku da debituje da se našao na klupi. Zbog čega Marko Rakonjac nije bio u sastavu Zvezde protiv Vojvodine?

Kako prenosi Max bet sport, visoki napadač se zbog papirologije i samo jednog odrađenog treninga sa ekipom koji je imao u petak, nije našao u protokolu za prolećnu premijeru. Imaće vremena narednih dana da se upozna sa novim saigračima i bude “džoker” protiv Voždovca.

Republika

Foto: Profimedia

Marko Rakonjac

 

Reprezentativac Crne Gore je u Dubaiju prošao kompletne pripreme sa Lokomotivom iz Moskve, ali potrebno je vreme kako bi se uklopio u sistem Miloša Milojevića. Papirologija će brzo biti završena, a on se na terenu očekuje možda čak u drugom poluvremenu meča protiv Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading