ČISTA EMOCIJA! Posebni gosti na Marakani dolaze da se OPROSTE od Mihe: Brinuo je o njima GODINAMA, pamti se detalj sa SVADBE!

Autor:

Sport

04.02.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Vojvodina igraće za Sinišu Mihajlovića, a zanimljiva lica naći će se na tribinama.

ČISTA EMOCIJA! Posebni gosti na Marakani dolaze da se OPROSTE od Mihe: Brinuo je o njima GODINAMA, pamti se detalj sa SVADBE!

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine utakmicom na Marakani počeće prolećni deo sezone u Mozzart bet Superligi Srbije (subota, 16.00).

Ovaj duel biće poseban jer će se odigrati u čast Siniše Mihajlovića, legendarnog srpskog fudbalera i trenera koji je ostavio dubok trag u oba kluba, a preminuo je krajem prošle godine.

Očekuje se pravi spektakl uz punu Marakanu, a na tribinama se očekuju i specijalni gosti. Naime, u Beograd, na meč Zvezde i Vojvodine, dolaze i deca iz Dečijeg sela Sremska Kamenica o kojima je Siniša brinuo.

Republika

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Utakmica u čast Siniše Mihajlovića

 

Svi se dobro sećaju svadbe Siniše Mihajlovića kada je on na pozivnicama napisao da umesto poklona zvanice upute donaciju upravo ovom selu. Takođe, od prihoda sa njegove oproštaje utakmice u Novom Sadu, kupio je i poklonio dva stana u Novom Sadu za decu iz tog Dečijeg sela.

Sada će i deca iz Sremske Kamenice biti na Marakani kako bi još jednom odala počast čoveku koji je puno uradio za ovu instituciju. Zaista, veoma emotivan trenutak.

Crvena zvezda izdala je saopštenje pred ovu utakmicu kako bi što bolje uputila sve u dešavanja koja slede.

- Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast naše legende. Fudbaleri našeg kluba će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca. Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije. Vidimo se na Marakani! Za Zvezdu, za Mihu - stoji u saopštenju Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading