LEGENDE JASNE: Siniša je ovo zaslužio, počeli smo da cenimo NAŠE veličine!

Autor:

Sport

03.02.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicu u Mihinu čast Crvena zvezda i Vojvodina odigraće u subotu od 16 časova.

LEGENDE JASNE: Siniša je ovo zaslužio, počeli smo da cenimo NAŠE veličine!

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Sve je spremno za nastavak sezone u Superligi Srbije.

Crvena zvezda će prolećnu premijeru imati na Marakani, a protivnik će biti ekipa Vojvodine (subota, 16.00).

Upravo su beogradski i novosadski crveno-beli bili klubovi u kojima je tokom svoje igračke karijere dubok trag ostavio legendarni Siniša Mihajlović, pa ne čudi što su se čelni ljudi dva tima dogovorili da se susret na Marakani igra u Mihinu čast. Takođe, inicijativa našeg portala da se jedna tribina Marakane nazove se po Siniši Mihajloviću je uspela, pa će tako VIP sektor na Zapadu ubuduće nositi ime legendarnog srpskog fudbalera i trenera.

Republika

Foto: YouTube printscreen/Crvena zvezda

Crvena zvezda i Vojvodina igraće u Mihinu čast

 

Mnoge legende oba tima i Sinišini prijatelji, već su najavili dolazak na utakmicu Zvezde i Vojvodine, a za naš portal o predstojećem duelu govorili su Miroslav Tanjga i Stevan Dika Stojanović. Tanjga je najavio da će doći na meč i u prvi plan je istakao da je ovo najmanje što je moglo da se uradi za Mihajlovića.

- Doći ću na utakmicu. Više nego lep gest, lepo što su ga se setili i što smo počeli da cenimo naše veličine. Uvideli smo da i mi imamo naše legende, a ne samo da cenimo strane - rekao je Miroslav Tanjga.

Republika

Foto: Starsport

Siniša Mihajlović i Miroslav Tanjga

 

Slične reči dodao je i Stevan Dika Stojanović koji se sa Mihajlovićem i Crvenom zvezdom svojovremeno popeo na krov Evrope.

- Dolaze svi igrači koji su u mogućnosti. Sigurno da je ova utakmica lep gest i najmanje je što može da se uradi za Sinišu. Tužno mi je sve, on je bio deo našeg tima, naš prijatelj, ali ovakav događaj je nešto što je apsolutno zaslužio - istakao je Stevan Dika Stojanović.

Republika

Foto: FSS

Stevan Dika Stojanović

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine zakazana je za subotu od 16 časova na Marakani i očekuje se veliki broj gledalaca. Oba tima odaće počast svojoj legendi, a fudbaleri Zvezde najavili su i da će izaći na teren sa podignutim kragnama na dresovima, baš onako kako je i sam Siniša igrao utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading