ZVEZDAŠI, OBAVEZNO PONESITE ŠAL: Slobodan ulaz protiv Vojvodine u čast Siniše Mihajlovića

Autor:

Sport

30.01.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest crveno-belih u čast fudbalera koji je nosio dres oba kluba.

ZVEZDAŠI, OBAVEZNO PONESITE ŠAL: Slobodan ulaz protiv Vojvodine u čast Siniše Mihajlovića

Foto: ST/Nebojša Mandić

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraju u subotu, od 16 časova, meč 20. kola Superlige Srbije, u prvoj utakmici nakon dugačke zimske pauze u srpskom prvenstvu.

Za taj duel je uprava crveno-belih odlučila da iznenadi svoje navijače, pa će ulaz na meč biti slobodan u čast nedavno preminulog Siniše Mihajlovića, legende srpskog i evropskog fudbala.

- Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha - čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane. Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk

U subotu će na Marakani biti i koreografija

Crveno-beli pozivaju navijače na stadion, uz poruku da obavezno ponesu šal, kako bi zajedno uputili poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću.

- Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno - šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Vidimo se na Marakani - zaključuje se u saopštenju srpskog šampiona.

Podsetimo, Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na prvom mestu sa 53 boda, dok je Vojvodina peta sa 33 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading