ODLAZI ILI OSTAJE? Poznata sudbina Aleksandra Dragovića u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

25.01.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga koja traje ceo januar će dobiti svoj epilog.

ODLAZI ILI OSTAJE? Poznata sudbina Aleksandra Dragovića u Crvenoj zvezdi!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Aleksandar Dragović, jedan od najboljih, i svakako najiskusnijih fudbalera Crvene zvezde, nalazi se u centru pažnje već mesec dana, zbog toga što se čini da je njegov odlazak iz redova crveno-belih sve bliži.

Danas tokom dana se pojavila vest da je austrijski fudbaler napustio pripreme Crvene zvezde, međutim, Dragović je i dalje u Antaliji, zajedno sa ekipom.

Kako nezvanično saznajemo, Dragović će ostati sa ekipom sve do kraja priprema 27. januara. Zatim sledi povratak u Beograd sa ekipom, ali postoji šansa da tog dana defanzivac ode u drugom pravcu i potpiše za neku drugu selekciju.

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović u dresu Crvene zvezde

Takođe, Dragoviću je ponuđeno povećanje plate, ali je igrač izjavio da to nije razlog zbog kog želi da napusti Marakanu, već da želi da se oproba u Italiji, a da zatim u Austriji završi svoju karijeru.

Podsetimo, najzainteresovanija za usluge Aleksandra Dragovića je bila ekipa Samdorije, koju sa klupe vodi Dejan Stanković, pa ćemo videti da će upravo Đenova biti njegova naredna destinacija, ukoliko napusti Crvenu zvezdu.

Dragović je 2021. godine došao u redove Crvene zvezde, sa kojom je prošle godine uspeo da osvoji duplu krunu. Pre Zvezde, u karijeri je igrao i za ekipe Austrije iz Beča, Bazela, Dinama iz Kijeva, Lestera, kao i Bajera iz Leverkuzena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading