Jedan IN, drugi OUT: Dominirali su tokom jeseni - već sada formiraju ekipu za narednu sezonu i viši rang takmičenja!

Autor:

Sport

25.01.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu prikazanog tokom prvog dela šampionata, već sada se sa velikom sigurnošću može reći da je borba za vrh tabele okončana.

Jedan IN, drugi OUT: Dominirali su tokom jeseni - već sada formiraju ekipu za narednu sezonu i viši rang takmičenja!

Foto: Fot: FK Rudar Plažane

Fudbaleri Rudara iz Plažana dominirali su tokom prethodnih meseci u okviru Međuopštinske lige Jug.

 

U 13 odigranih prvenstvenih mečeva, ekipa Rudara je zabeležila 12 pobeda, dok su jedino susret u poslednjem jesenjem kolu protiv 15. Avgusta 1950 u Lomnici okončali podelom bodova rezultatom 0:0.

Nastavak šampionata ekipa Rudara dočekuje sa deset bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, jagodinsku Koloniju i potpuno je jasno da u Plažanima već saad mogu da se pozabave formiranjem ekipe koja će biti konkurentna i u okviru Pomoravske okružne lige.

Prvo pojačanje zeleno-crnih stiže iz ekipe Resavski Despoti iz Vitanca. U pitanju je David Rajčić. Dvadesetpetogodišnji fudbaler može da pokrije više pozicija u defanzivnoj liniji tima, a najčešće igra na pozicijama levog beka i štopera.

Foto: Fot: FK Rudar Plažane

David Rajčić - prvo pojačanje u Plažanima

 

Istovremeno, nakon dve i po sezone koliko je nosio dres Rudara, iz Plažana odlazi Stefan Malenović. Popularni "Stefi" u narednom periodu nastupaće za ekipu Sloge iz Despotovca.

Republika

Foto: Fot: FK Rudar Plažane

Nakon dve i po sezone došlo je vreme za rastanak - Stefan Malenović

 

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Rudara iz Plažana će prolećnu premijeru imati u Vojniku gde će odmeriti snagu sa ekipom Sinđelića. Prvi ovosezonski duel dve ekipe Rudar je rešio u svoju korist rezultatom 4:0.

Treba napomenuti da se derbi prolećnog dela šampionata u okviru Međuopštinske lige Jug igra u 18. kolu kada će Rudar u Plažanima dočekati jagodinsku Koloniju. Izvesno je da će nakon tog susreta biti i rešeno pitanje putnika u viši rang, ukoliko dilema uopšte i postoji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading