VEZISTA NAPUŠTA MARAKANU? Zvezda dobila MILIONSKU ponudu!

Autor:

Sport

29.12.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo će biti u Crvenoj zvezdi u ovom prelaznom roku.

VEZISTA NAPUŠTA MARAKANU? Zvezda dobila MILIONSKU ponudu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

FK Crvena zvezda dobio je milionsku ponudu za Kingsija Kangvu, reprezentativca Zambije, koji je ovog leta stigao u Beograd.

Naime, Krila Sovjetov iz Samare poslao je ponudu vrednu 1.200.000 evra za Kingsija Kangvu i 20 odsto od naredne prodaje. Sportski menadžment Crvene zvezde održao je sastanak i procenjeno je da Kangva može vredeti više posle prolećnog dela sezone i igara u Ligi šampiona, pa je ponuda iz Rusije odbijena.

 Kings Kangva je došao letos u Crvenu zvezdu na preporuku Miodraga Božovića, koji ga je trenirao u Arsenalu iz Tule. Crveno-beli su platili obeštećenje ruskom klubu u iznosu od 800.000 evra, a Kangva je u prvom delu sezone odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima i dao četiri gola.

Foto: Starsport

Kings Kangva i Osman Bukari

Kings Kangva je standardni reprezentativac Zambije, a sa Crvenom zvezdom ima potpisan ugovor do juna 2026.godine. Igra na mestu veznog igrača, a prema proceni portala Transfermarkt vredi 1.500.000 evra.

Crveno-beli trenutno imaju deset bodova prednosti u odnosu na Partizan, pa je plasman u Ligu šampiona sve bliži. Zbog toga je očekivano što sa Marakane ne žele da puste jednog od bitnijih igrača, već detaljnije rade na dovođenju pojačanja. Za sada, stigao je Uroš Spajić, koji igra na poziciji štopera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading