U HAJDUKU REŠILI GORUĆE PITANJE: Šimanovački Gobelja ostaje na "La Bombonjeri"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.12.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema, važan šraf šimanovačkog kluba tokom zime neće promeniti sredinu.

U HAJDUKU REŠILI GORUĆE PITANJE: Šimanovački Gobelja ostaje na "La Bombonjeri"!

Foto: FK Hajduk 1932

Fudbalski klub Hajduk 1932 iz Šimanovaca prethodnu jesen u okviru Međuopštinske lige Srem-istok okončao je u sredini tabele i već sada se sa sigurnošću može reći, a na osnovu bodovnog zaostatka za liderom iz Novih Karlovaca, da borba za plasman u viši rang, ostaje samo nedosanjani san.

 

I pored navedenog u šimanovačkom klubu imaju razloga za zadovoljstvo. Ekipa će u nastavak šampionata ući oslabljena za kapitena Baneta Čavića koji karijeru nastavlja u ekipi Kameni iz Ašanje, ali su u rukovodstvu kluba zadovoljni činjenicom da će i narednog proleća univerzalac Aleksandar Lemajić nositi plavi dres.

Lemajić je dete Hajduka, a prvotimac šimanovačke ekipe postao je sa svega 16 godina. Ono što posebno svi u Šimanovcima ističu jeste pseudonim ovog fudbalera. Aleksandar je poznat po nadimku "Gobelja" koji je dobio zahvaljujući svojoj polivalentnosti na terenu i mogućnosti da odgovori na više pozicija u timu.

Nekadašnji član mlađih kategorija Donjeg Srema iz Pećinaca iz perioda kada je ovaj tim nastupao u eliti srpskog klupskog fudbala, prethodne jeseni zabeležio je sedam nastupa u dresu Hajduka 1932, a jedan deo šampionata je propustio usled povrede glave.

Foto: FK Hajduk 1932

Šimanovački Gobelja ostaje na mestu uspeha

 

Ovo što u Hajduku posebno ističu, jeste činjenica da je Lemajić, kada god se našao na terenu, uvek davao stoprocentno sebe i nečudi da je on jedan od ljubimaca domaće publike.

U prvom susretu nastavka šampionata ekipa Hajduka 1932 gostovaće u dobrincima ekipi Sremca koja nakon jesenjeg dela šampionata zauzima poslednju poziciju na tabeli bez osvojenog boda i katastrofalnim gol koeficijentom 4:117.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading