Xtip Stream Emisija – Milovan Rajevac!

Autor:

Sport

29.12.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi format na našem kanalu - Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom. Bavićemo se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika.

Xtip Stream Emisija – Milovan Rajevac!

Foto: Promo

Navikli smo kroz uobičajene formate da je mnogo toga lepog na našoj sportskoj i fudbalskoj sceni, ali spremite se da čujete i drugu stranu medalje.

 

Priče su tu o usponima i padovima kako pojedinaca tako i kolektiva, svim odricanjima koje sport nosi, kao i problemi sa kojima se klubovi, treneri i igrači susreću svakodnevno.

Imali smo tu čast da u našoj 11. epizodi Xtip Stream Emisije ugostimo Milovana Rajevca, našeg poznatog trenera, koji je iz svog ugla preneo utiske sa Svetskog šampionata. Poslušajte stručnu analizu kako naše, tako i ostalih jakih reprezentacija sa Mondijala. Ko je već slušao stručna izlaganja Rajevca, zna kojom količinom informacija raspolaže, a mi vam garantujemo sjajnu priču koja će možda i promeniti vaše mišljenje o svemu onome što smo gledali u Kataru do pre nedelju dana.

Rajevac je bio odbrambeni fudbaler, a karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, a zatim igrao po jednu sezonu za Crvenu zvezdu i Vojvodinu, da bi se otisnuo preko Atlantika u Njujork „erouz“. Usledile su nove dve sezone u čačanskom Borcu, pa jedna u švedskom Lundsu i poslednju igračku sezonu proveo je u užičkoj Slobodi.

Dve godine nakon završetka igračke, počela je njegova trenerska karijera i to odakle drugo nego iz njegovog Borca. Dve sezone vodio je ekipu Srbija iz Malmea u Švedskoj, pa dve Slobodu iz Užica, pa Progres iz Frankfurta, takođe dve sezone. Tranzicionu sezonu proveo je u Železniku, da bi otišao u Kinu i kao pomoćni trener radio u Peking Guanu, a sezonu 2004/05. počeo je kao trener Crvene zvezde, a završio je kao pomoćnik u Al Sadu. Usledile su dve sezone u Vojvodini, jedna ponovo u Borcu iz Čačka, a tri godine je proveo i na mestu selektora reprezentacije Gane. Radio je sezonu u Al Ahliju da bi kasnije postao i selektor Katara, a do ove godine radio je još u Rudaru iz Velenja, te kao selektor Alžira, Tajlanda i drugi put u nacionalnoj selekciji Gane do Afričkog Kupa nacija.

Pričao je sjajno Rajevac od nedavno završenom Svetskom prvenstvu koje je komentarisao iz stručnog ugla, pa vam preporučujemo da poslušate sjajnu priču u našoj Xtip Stream „Emisiji“ i saznate mnogobrojne informacije iz najvažnije sporedne stvari na svetu koga je u Kataru pokorila Argentina!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading