PANČEVAČKI VINISIJUS: Krilni napadač produžio ugovor - zajedničkim snagama grabe ka eliti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz dana u dan, euforija u gradu na obalama Tamiša sve više raste. San svih Pančevaca koji traje punih sedam i po decenija, mogao bi uskoro da postane i java.

PANČEVAČKI VINISIJUS: Krilni napadač produžio ugovor - zajedničkim snagama grabe ka eliti!

Foto: FK Železničar Pančevo

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva, nakon jesenjeg dela šampionata u okviru Prve lige Srbije, nalazi se na korak od plasmana u elitni rang srpskog fudbala.

 

Popularna pančevačka "Dizelka" trenutno se nalazi na deobi druge pozicije i u narednih par meseci vodiće veliku borbu sa ekipom RFK Grafičara za mesto koje vodi direktno u Super ligu Srbije.

I dok se iščekuje zvanični početak zimskih priprema za polusezonu velikih nadanja, rukovodstvo kluba užurbano radi na jačanju igračkog kadra. Ovoga puta nije u pitanju novo lice u rosteru trenera Tomislava Sivića, već se klub odlučio da produži ugovor sa fudbalerom koji je već tri godine član pančevačkog kluba.

Dvadesetpetogodišnji Luka Petrović stavio je paraf na novi ugovor koji ćevažiti do leta 2024. godine. Nakon parafiranja, krilni napadač je istakao:

- Brzo sam se sa čelnim ljudima kluba dogovorio oko nastavka saradnje. Pune tri godine sam ovde i iz sezone u sezonu sve smo jači. Želid da igrama i golovima doprinesem ostvarenju cilja i da grad Pančevo konačno dobije superligaša - istakao je Petrović, a prenosi "Sportski žurnal".

Foto: FK Železničar Pančevo

Zajedničkim snagama ka eliti

 

Luka Petrović je prošao sve kategorije beogradskog Rada. Pored nastupa za klub sa Banjice, nosio je i opremu OFK Žarkova i pančevačkog Dinama 1945 iz kojeg je i stigao u redove "Dizelke". Kao fudbaler Železničara, šest meseci je proveo na kaljenju u ekipi OFK Vršca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading