CRVENO-BELI REŠILI VAŽNO PITANJE: Iskusni fudbaler ostaje u klubu do kraja sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršački prvoligaš znatno mirnije dočekuje nastavak takmičenja.

CRVENO-BELI REŠILI VAŽNO PITANJE: Iskusni fudbaler ostaje u klubu do kraja sezone!

Foto: OFK Vršac

Prethodne jeseni OFK Vršac je debitovao u okviru Prve lige Srbije i svojim ostvarenjima u prvom delu šampionata zavredio je veliku pažnju sportske i fudbalske javnosti.

 

Vršački crveno-beli prvi deo šampionata okončali su na osmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i trenutno imaju svega četiri boda manje u odnosu na sremskomitrovački Radnički koji se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu elitnog range, Super lige Srbije.

Tokom zimske pauze rukovodstvo kluba je već dogovorilo nastavak saradnje Jevgenom Pavlovim, a sada iz Vršca stiže nova informacija kada je igrački roster u pitanju.

Prema najnovijim infomarcijama i Filip Stanisavljević ostaje u redovima OFK Vršca. Iskusni tridesetpetogodišnji fudbaler produžio je ugovor sa vršačkim prvoligašem do leta 2023. godine.

Stanisavljević koji igra na poziciji veznog fudbalera, prethodne jeseni zabeležio j deset nastupa u crveno-belom dresu. Nije se upisao u listu strelaca, a dva puta se našao u sudijskoj beležnici.

Foto: OFK Vršac

Vršački crveno-beli

 

Rođeni Požarevljanin svoju igračku karijeru započeo je u omladinskoj školi Partizana, a seniorsku karijeru gradio je u Teleoptiku, Metalcu iz Gornjg Milanovca, ivanjičkom Javoru, Radniku iz Surdulice, lučanskoj Mladosti, Radu i Voždovcu iz kojeg je i stigao u Vršac jula 2022. godine.

Filip Stanisavljeniv ima i internacionalnog iskustva. Po tri godine je nosio dres mađarskog Ujpešta i grčkog Platanijasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading