SKOČI, DAJ GOL GLAVOM: Ponovo će pevati ceo stadion!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bela "devetka" i tokom predstojećeg proleća biće njegovo vlasništvo.

SKOČI, DAJ GOL GLAVOM: Ponovo će pevati ceo stadion!

Foto: OFK Vršac

Pre samo jedne decenije fudbaleri OFK Vršca nastupali su najnižim ligama srpskog fudbala. Te 2012/13 sezone oni su kroz Područnu fudbalsku ligu Pančeva izborili plasman u viši rang i od tog momenta krenuo je uzlet kluba iz grada koji se nalazi u samom podnožju Vršačkih planina.

 

Prethodne jeseni vršački crveno-beli ostvarili su u svom debitantskom nastupu u okviru Prve lige Srbije, zapažene rezultate. Prvi deo šampionata okončali su na osmoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza i na svom kontu imaju svega četiri boda manje u odnosu na sremskomitrovački Radnički, ekipu koja trenutno zauzima poziciju koja vodi u baraž za popunu srpskog elitnog klupskog fudbalskog takmičenja.

Jedan od onih koji je obeležio fudbalsku jesen na Gradskom stadionu u Vršcu svakako je golgeter ekipe Jevgen Pavlov.

Iskusni tridesetjednogodišnji napadač odigrao je 15 mečeva u crveno-belom dresu i zabeležio pet pogodaka čime je najbolji strelac vršačkog prvoligaša u aktuelnoj sezoni. Čak devet puta je Pavlov na terenu proveo svih 90 minuta, a učinak j mogao biti i bolji da u susretu protiv ekipe Inđije Toyo Tires koji je odigran 30. jula, nije zaradio dve javne opomene, a samim tim i crveni karton.

Foto: OFK Vršac

Vršački golgeter od rase i klase - Jevgen Pavlov

 

Dugo su navijači OFK Vršca čekali informacije vezane za svog golgetera i one su konalno stigle. Klub je objavio da se saradnja nastavlja i da će Pavlov i u prolećnom delu takmičenja predvoditi napad vršačkog prvoligaša.

Jevgen Pavlov je rođen 12. marta 1991. godine u Sevastopolju na Krimu. Tokom bogate igračke karijere nastupao je za ukrajinske klubove Volinj iz Lucka i Sevastopolj, ruski Sokol Saratov, a u januaru 2015. godine oblači dres lučanske Mladosti. Nakon samo sedam meseci seli se u mađarski Vašaš, a put ga je kasnije vodio na Kipar gde je igrao za Doksu Katokopias, a nakon godinu i po dana provedenih u surduličkom Radniku, seli se u kazahstanski Šahtjor Karagandi, da bi sezonu 2021/22 proveo u niškom Radničkom iz kojeg je početkom aktuelne sezone stigao u redove OFK Vršca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading