OZBILJAN RAD NA SVIM NIVOIMA: Borba za plasman u elitu je prioritet, ali se velika pažnja poklanja i mlađim kategorijama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svakom koraku pokazuju svu ozbiljnost kluba.

OZBILJAN RAD NA SVIM NIVOIMA: Borba za plasman u elitu je prioritet, ali se velika pažnja poklanja i mlađim kategorijama!

Foto: FK Železničar Pančevo

Očekivanja svih u klubu, ali i armije vernih navijača su potpuno jasna. Svi u Pančevu se nadaju da će već od naredne jeseni, prvi put u svojoj istoriji, grad na ušću Tamiša u Dunav imati člana elitnog ranga srpskog fudbala.

 

Fudbalski kub Železničar iz Pančeva prvi deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije, okončao je na deobi druge pozicije sa velikim rivalom, ekipom Grafičara. Obe ekipe su u prethodnih 19 mečeva ostvarile skor od 11 pobeda i po četiri remija i poraza, pa se sa 37 osvojenih bodova nadaju da mogu izbeći baraž rulet za popunu Super lige i da se do ovog ranga mogu dokopati osvajanjem jednog od prva dva mesta koje vodi direktno u elitu.

Pored ostvarenja primarnog cilja, u pančevačkoj "Dizelki" uveliko se radi na jačanju svih klupskih struktura. 

Ljudi koji su godinama vodili velike fudbalske bitke u dresu Železničara, oni koji su dali ogroman doprinos na putu pančevačkog kluba ka sadašnjim visinama, ponovo su tu. 

Foto: FK Železničar Pančevo

Njima je poverena budućnost pančevačkog kluba

 

Ubuduće, brigu o pionirskoj selekciji kluba vodiće Bojan Tripković i Danilo Kovačević.

Promene su usledile i u kadetskoj selekciji. Na mesto trenera došao je Marko Andrejić, poznato ime poklonicima "bubamare" u Pančevu. Andrejić je radio u sručnom štabu prvog tima Železničara, a samostalno je vodio nekoliko vojvođanskih srpskoligaša

Treba naglasiti da je na mestu trenera omladinske selekcije kluba ostao Nenad Radojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading