DOBRO POZNATA LICA NA MARAKANI: Trojica novajlija na pripremama Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2022

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I aktuelni šampion započeo je sa pripremama za polusezonu u kojoj svi u klubu očekuju novu duplu krunu.

DOBRO POZNATA LICA NA MARAKANI: Trojica novajlija na pripremama Crvene zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde danas su odradili svoj prvi trening na zimskim pripremama pod budnim okom trenera Miloša Milojevića.

 

U iščekivanju pojačanja koja bi u narednom periodu trebala da ponesu opremu sa grbom aktuelnog šampiona Srbije, trojica mladih fudbalera dobila su priliku da ove zime probaju da se nametnu šefu stručnog štaba.

Sva trojica iza sebe imaju sjajnu polusezonu u dresu Grafičara koji je prvi deo šampionata okončao na poziciji koja širom otvara vrata elitnog ranga srpskog fudbala i samim tim ne čudi da se sportski sektor kluba sa najvećeg srpskog stadiona odlučio da talentovane momek nagradi treniranjem sa najboljim fudbalerima crveno-belog tabora.

Priliku da se nametnu treneru Milošu Milojeviću dobili su braća Mituljikić, Jovan i Nikola, kao i Nikola Knežević.

Jovan Mituljikić je tokom prvog dela šampionata odigrao 16 mečeva u dresu Grafičara i tom prilikom je bio strelac šest pogodaka. Posebno se devetnaestogodišnji istakao u duelu protiv beogradskog Rada kada je u trijumfu svoje ekipe od 6:1, učestvovao sa tri pogotka.

Foto: FK Grafičar

Novi biser Crvene zvezde - Jovan Mituljikić

 

I Jovanov brat, Nikola Mituljikić iza sebe ima zavidnu jesenju polusezonu. Osam puta se mladi krilni napadač našao u sastavu trenera Marka Neđića i tom prilikom se i dva puta upisao u listu strelaca (OFK Vršac 2:0, Radnički Sremska Mitrovica 2:2)

Devetnaestogodišnji Nikola Knežević tokom jesenjeg dela sezone pokazao je sav svoj raskošni talenat. Zahbaljujući tome dobio je priliku da se vrati u redove aktuelnog srpskog šampiona, a treba naglasiti da je ovaj vezni fudbaler na 18 odigranih mečeva postigao šest pogodaka od kojih je jedan bio sa "bele tačke".

Foto: Instagram.com/crvenazvezdafk_os

Nikola Knežević - fudbaler o kojem će se tek pripovedati

 

Potpuno je jasno da u Crvenoj zvezdi vode brigu o budućnosti, a svakako mladi i talentovani fudbaleri imaju sjajnu priliku da se kroz rad u dresu Grafičara nametnu i u dogledno vreme postanu nosioci igre šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading