SA PROVERENIM SNAGAMA U NASTAVAK SEZONE: Crveno-beli produžili ugovor sa još jednim igračem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub nastavlja sa formiranjem igračkog rostera za nastavak prvoligaških borbi.

SA PROVERENIM SNAGAMA U NASTAVAK SEZONE: Crveno-beli produžili ugovor sa još jednim igračem!

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca svoju debitantsku jesen u okviru Prve lige Srbije okončali su sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i osam poraza, što je sa 25 osvojenih bodova bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli.

 

Navedenim ostvarenjem, svi u vršačkom prvoligašu moraju biti zadovoljni, ali svakako težnja klupskog rukovodstva jeste da tokom predstojećeg proleća ekipa ostvari plasman u plej-of, čime bi se zaokružila uspešna sezona u drugom stepenu srpskog fudbalskog takmičenja.

Tokom zimske pauze klub je već produžio saradnju sa Jevgenom Pavlovim i Filipom Stanisavljevićem, a prema poslednjim informacijama tokom narednog proleća, crveno-beli dres će nositi i Dejan Parađina.

Dvadesettrogodišnji fudbaler igra na poziciji desnog beka, a u redove OFK Vršca stigao je prethodnog leta iz redova Novog Pazara.

Foto: OFK Vršac

Crveno-beli sastav iz Vršca

 

Parađina je "dete" beogradskog Rada, a još je nosio opremu Bežanije, Kolubare, OFK Bačke i već pomenutog Novog Pazara.

Tokom prvog dela šampionata Dejan Parađina je 15 puna nastupio u crveno-belom dresu OFK Vršca, a od toga je čak 14 puta bio član startnih jedanaest. Nije se upisao u listu strelaca, ali je za ukupno 1.230 minuta provedenih na terenu, zaradio dve javne opomene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading