STIGLE RODE: "Radnička klasa" slavi - godina na izmaku biće zlatnim slovima upisana u klupskim analima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna godina je iza "malog" beogradskog kluba.

STIGLE RODE: "Radnička klasa" slavi - godina na izmaku biće zlatnim slovima upisana u klupskim analima!

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac i u poslednjim danima aktuelne 2022. godine ima razloga za veliko slavlje...

 

Sportski kolektiv koji je osnovan 2020. godine i koji se u srpska fudbalska takmičenja uključio u sezoni 2021/22, već ada se može reći da je ispisao neke nove stranice srpskog klupskog fudbala.

Popularna "Radnička klasa" takmiči se u najnižem rangu beogradskog fudbala, Međuopštinskoj ligi Beograda - "grupa A" i jesenji deo sezone okončali su na šestoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, jednog remija i četiri poraza. U ovom momentu ekipa ima osam bodova manje u odnosu na dvojac koji zauzima dve liderske pozicije, Bežaniju i Malu Moštaniccu, ali u klubu gaje nadu da se već tokom predstojećeg proleća može načiniti istorijski iskorak ka višem rangu takmičenja.

Istovremeno, tokom jeseni ekipa je zabeležila i istorijski nastup na međunarodnoj sceni. Miljakovac je bio predstavnik Srbije u "Feniks trofeju". Klub je u duelima sa italijanskom Brerom iz Milana i danskim Skjoldom iz Kopenhagena doživeo dva poraza, ali zadovoljstvo ostvarenim ipak nije izostalo.

Za kraj ove godine, klub je zasigurno dobio i najlepšu moguću informaciju.

Naime, član FK Miljakovac, Atila Kanas postao je otac. Njegova prelepa supruga Milica na svet je donela devojčicu Elenu koja će sigurno biti mezimče svih u klubu, pošto je upravo ona prva beba koja je rođena u okviru miljakovačkog kluba od njegovog osnivanja.

Portal Republika.rs i "Niže lige Srbije" čestitaju novopečenim roditeljima, ali čestitke upućujemo i svima u Fudbalskom klubu Miljakovac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading