KAPITEN POTPISAO: Đorđe Mladenović stavio paraf na najvažniji ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je došlo i za najvažniji potpis.

KAPITEN POTPISAO: Đorđe Mladenović stavio paraf na najvažniji ugovor!

Foto: SFK Morava Vladičin Han

SFK Morava iz Vladičinog Hana nakon ispadanja iz Srpske lige Istok u sezoni 2020/21, već drugu sezonu uzastopno egzistira u Zoni Zapad i prethodnu jesen okončali su na petoj poziciji, sa realnim izgledima da se tokom predstojećeg proleća uključe u borbu za povratak u treći stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Zimska pauza je u toku i dok rukovodstvo kluba pravi planove vezane za prelazni rok, predstojeće pripreme i dobar start u nastavku šampionata, kapiten ekipe iz Vladičinog Hana, Đorđe Mladenović odlučio se da stavi paraf na "životni ugovor".

Naime, Mladenović se venčao i obavezao na doživotnu vernost svojoj prelepoj izabranici, a nakon sklapanja braka organizovano je veselje kojem su prisustvovali kako saigrači tako i rukovodstvo SFK Morave.

Foto: SFK Morava Vladičin Han

Kapiten stavio paraf na najvažniji ugovor

 

Da podsetimo, ekipa SFK Morave iz Vladičinog Hana tokom prethodne jeseni ostvarila je skor od osam pobeda, četiri remija i tri poraza i kao što je već rečeno sa 28 osvojenih bodova i dalje ima šansu da se u narednim mesecima bori za plasman u viši rang takmičenja.

Svoj prvi meč u prolećnom delu takmičenja odigraće u Medveđi gde će gostovati ekipi Jablanice. Prvi susret dve ekipe na startu sezone 2022/23, okončan je ubedljivom pobedom ekipe iz Vladičinog Hana rezultatom 3:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srba

26.12.2022 16:08

Uživam čitajući, bravo niže lige bravo