STUDENTI SKLAPAJU KOCKICE ZA POLAGANJE DIPLOMSKOG RADA: Nakon trenera u klub se vratio i defanzivni fudbaler!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Studenti" nastavljaju sa jačanjem ekipe pred nastavak takmičenja.

STUDENTI SKLAPAJU KOCKICE ZA POLAGANJE DIPLOMSKOG RADA: Nakon trenera u klub se vratio i defanzivni fudbaler!

Foto: FK Studentski grad

Fudbaleri novobeogradskog Studentskog grada u finišu jesenjeg dela sezone ostvarili su četiri poraza u isto toliko odigranih mečeva čime su znatno pokvarili svoj položaj na tabeli Srpske lige Beograd.

 

U tom cilju, rukovodstvo kluba, predvođeno direktorom Nebojšom Stankovićem već je reagovalo i rukovođenje ekipom poverilo treneru Goranu Jankoviću, a sada je krenulo i sa jačanjem igračkog rostera pred nastavak sezone.

Foto: FK Studentski grad

Goran Janković - novi trener novobeogradskog Studentskog grada

 

Novi, stari fudbaler novobeogradskih "Studenata" postao je Luka Kožović. On je dete FK Studentski grad. Punih šest godina bio je deo kluba u koji je stigao 2014. godine prošavši sve selekcije od pionira do seniorskog sastava. Godine 2020. napušta klub i prelazi u redove Dunava iz Starih Banovaca iz kojih nakon svega šest meseci odlazi u beogradski Sinđelić čiji je član bio do leta 2021. godine.

Nakon nastupa u dresu crveno-belih boja, prelazi u BSK iz Borče, a poslednjih šest meseci nastupao je za Jedinstvo iz Stare Pazove iz kojeg se i vraća na Novi Beograd.

Da podsetimo, ekipu Studentskog grada već na startu nastavka šampionata očekuju velika iskušenja. Popularni "Studenti" prvo dočekuju ekipu Sinđelića, a zatim sledi za njih veoma važno gostovanje u Lazarevcu ekipi Borca, ekipi koja je direktan konkurent u borbi za očuvanje srpskoligaškog statusa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading