RADNIČKI TRAŽI IZLAZ IZ REZULTATSKE KRIZE: Pojačanja uvode klub u mirnu luku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenja ostvarenja nisu bila zadovoljavajuća i reset na svim poljima bio je neophodan.

RADNIČKI TRAŽI IZLAZ IZ REZULTATSKE KRIZE: Pojačanja uvode klub u mirnu luku!

Foto: FK Radnički Nova Pazova

Pre tačno jedne decenije ekipa Radničkog iz Nove Pazove bila je deo prvoligaškog karavana srpskog fudbala. Već četiri sezone u kontinuitetu ovaj klub je deo Vojvođanske lige Jug, a polusezona za nama, neće biti upamćena po dobrom u naselju koj se nalazi severozapadno od srpske prestonice.

 

Jesenji deo šampionata fudbaleri novopazovačkog Radničkog okončali su sa skorom od tri pobede, isto toliko remija i devet poraza i sa 12 osvojenih bodova zauzimaju samo jednu poziciju iznad mesta koje vodi u niži rang takmičenja.

Kako bi izbegli najgore, rukovodstvo kluba je odlučilo da tokom zimske pauze ojača igrački kadar. Prvo zimsko pojačanje u redove kluba iz Nove Pazove stiže iz temerinske Sloge. U pitanju je dvadesetsedmogodišnji štoper Filip Ungara

Foto: Nsfudbal.com

Filip Ungar

 

Pored njega opremu Radničkog zadužio je i Feđa Baletić koji je prethodne jeseni u dresu Fruškogorca bio strelac 14 pogodaka.

Foto: Nsfudbal.com

Feđa Baletić

 

Borbu za opstanak u četvrtom rangu srpskog fudbala, ekipa Radničkog iz Nove Pazove započinje gostovanjem u Temerinu gde se sastati sa ekipom Sloge. Prvi meč dve ekipe koji je odigran u Novoj Pazovi na startu ovosezonskog takmičenja okončan je trijumfom Temerinaca rezultatom 1:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading