GORELO JE I NEBO I ZEMLJA: Fešta na La Bombonjeri - navijači priredili nezaboravnu bakljadu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.12.2022

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pola veka je proteklo...

GORELO JE I NEBO I ZEMLJA: Fešta na La Bombonjeri - navijači priredili nezaboravnu bakljadu!

Foto: FK Ribnica Jovac

Jovac je naseljeno mesto u opštini Kraljevo udaljeno svega pet kilometara od centra grada.

 

Fudbalski klub Ribnica osnovana je 1972. godine, a ovog decembra proslavlja 50. godina postojanja.

Tim povodom na igralištu kluba u Prvomajskoj ulici, popularnoj "La Bombonjeri" okupile su se pristalice kluba koje su priredile bakljadu za nezaborav, kakva nije zabeležena u ovom mestu. 

Republika

Foto: FK Ribnica Jovac

Sve je u znaku proslave jubileja kluba

 

Ekipa Ribnice jz Jovca već 12 godina u kontinuitetu nastupa u okviru Raške okružne lige. Prvi deo šampionata okončali su sa skorom od pet pobeda, jednog remija i sedam poraza, pa sa 16 osvojnih bodova trenutno zauzimaju 12. poziciju na tabeli (liga broji 14 klubova) i u nastavku šampionata predstoji im borba za opstanak. Trenutno fuddbaleri iz Jovca imaju osam bodova više u odnosu na ekipu Miločajca iz Miločaja koja drži "fenjer" ovog ranga takmičenja.

Bez obzira na trenutno, nešto lošije rezultate, stanovnici ovog kraljevačkog naselja vole svoj klub i nadaju se da će tokom proleća ekipa uspeti da izbori opstanak u ovom rangu takmičenja, a svakako uslovi koji vladaju na popularnoj "La Bombonjeri" daju za pravo svim klupskim strukturama da u dogledno vreme razmišljaju i o plasmanu u viši rang, Zoni Šumadijsko-raškoj.

 

Već u prvom prolećnom kolu fudbalere Ribnice očekuje veliko iskušenje. U Jovac stiže ekipa OFK Progorelice koja se trenutno nalazi u gornjem delu tabele i svakako će navedeni susret pokazati može li klub slavljenik već u aktuelnoj sezoni da ostvari neki zapaženiji rezultat.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading