VELIKO SLAVLJE NA MARAKANI! STRAŠNO pojačanje na korak od Zvezde - Liga šampiona sve bliža!

Autor:

Sport

27.12.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za sve Zvezdaše pred praznike.

VELIKO SLAVLJE NA MARAKANI! STRAŠNO pojačanje na korak od Zvezde - Liga šampiona sve bliža!

Foto: Starsport

Marko Stamenić, vezista Kopenhagena, nalazi se na korak do transfera u Crvenu zvezdu, čime bi tim Miloša Milojevića dobio još jedno sjajno pojačanje.

Kako saznaje "Maxbet Sport", Crvena zvezda i Stamenić se nalaze na korak do sklapanja ugovora, a crveno-belima ide u prilog to što mladom fudbaleru ugovor sa danskom ekipom ističe u junu 2023. godine.

Stamenić je inače reprezentativac Novog Zelanda, ali mu je otac Srbin, pa se u Crvenoj zvezdi ne bi računao kao strani fudbaler.

Do sada je Stamenić 11 puta nosio dres Novog Zelenda, a o njegovim kvalitetima dovoljno govori to što nosi dres sa brojem 10. Momak rođen 19. februara 2002. godine je jesenas za Kopenhagen odigrao 15 mečeva, a na terenu je proveo 973 minuta i nastupao je u Ligi šampiona protiv Mančester sitija.

Foto: Tanjug/AP

 

Stamenić je u karijeri igrao i za Tim Velington na Novom Zelandu, a prvi klub u Evropi mu je upravo velikan danskog fudbala. Iz Kopenhagena je otišao na pozajmicu u Koge, odakle se vratio u tim Kopenhagena.

Crvena zvezda neumorno radi na dovođenju pojačanja i jačanju ekipe za nastavak borbe u Superligi Srbije, ali i za Ligu šampiona, pošto crveno-beli imaju deset bodova prednosti u odnosu na Partizan, pa je sve izvesnije da ćemo Zvezdu gledati u elitnom takmičenju na jesen.

U klub je za sada stigao i Uroš Spajić, a očekuje se i dolazak napadača do kraja prelaznog roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading