NIŠTA OD POJAČANJA: Šok na "Marakani" - Crvena zvezda IZVISILA za napadača!

Autor:

Sport

20.12.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prolećnu polusezonu će ipak krenuti bez njega.

NIŠTA OD POJAČANJA: Šok na "Marakani" - Crvena zvezda IZVISILA za napadača!

Foto: Starsport

Gasprom

Andrija Radulović, napadač Crvene zvezde na pozajmici u ekipi Mladosti GAT, neće se vraćati na "Marakanu" ove zime, saznaje "Maxbet Sport".

Trener crveno-belih Miloš Milojević je odlučio da u narednih desetak dana radi samo sa mladim igračima, da bi znao koga će pozvati na pripreme u Antaliji, ali je isto tako doneta odluka da Radulović ostane u Novom Sadu do kraja sezone.

Posle dugog razmišljanja, odlučeno je da levonogi dribler do kraja sezone ostane u Novom Sadu, a da će posle ove epizode, gde je očigledno napredovao, moći da konkuriše ravnopravno za najbolji tim šampiona Srbije.

Foto: Starsport

Andrija Radulović u dresu Crvene zvezde

Ako ne bude promena pravila, momak rođen 2002. godine, imaće status bonusa, ali spremnog za glavnu scenu. Radulović je jesenas odigrao 18 utakmica u Superligi, postigao je četiri gola, a takođe je upisao i dva nastupa za mladu selekciju Crne Gore. Od marta treba da se preseli u najbolju selekciju “đetića” i važno je da ima kontinuitet na terenu. Mladi igrač će bez dileme, da bude jedan od aduta u trci za opstanak kluba u eliti.

Podsetimo, Crvena zvezda ima deset bodova prednosti na polusezoni u odnosu na Partizan, pa se nalaze vrlo blizu odbrani šampionske titkule, što automatski znači i direktno mesto u Ligi šampiona. Sa druge strane, ekipa Mladosti se nalazi na 15. mestu, sa osvojenih 13 bodova iz 19 odigranih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading