NOVI POTPIS NA MARAKANI: Sjajna vest za navijače - Crvena zvezda sklapa sve jači tim!

Autor:

Sport

06.12.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni golman je produžio ugovor sa crveno-belima.

NOVI POTPIS NA MARAKANI: Sjajna vest za navijače - Crvena zvezda sklapa sve jači tim!

Foto: Starsport

Marakana

Nikola Vasiljević, treći golman Crvene zvezde, potpisao je danas novi ugovor, pa ćemo ga tako još nekoliko sezona gledati na "Marakani".

Povodom potpisivanja ugovora oglasio se i Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

- Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost. Vasiljević je mlad za golmana, ima 26 godina i budućnost u Zvezdi je pred njim. Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi - istakao je Mrkela.

Foto: Starsport

Nikola Vasiljević u dresu Crvene zvezde

Takođe, svoje impresije je izneo i Nikola Vasiljević, koji je istakao da je presrećan zbog potpisa.

- Presrećan sam što je došlo do nove saradnje. Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Upijam savete i od trenera golmana, bio je tu Điđi Brivio, sada se vratio Dušan Gašić koji je bio tu kada sam došao u klub i moram da istakenm da mi rad sa njim izuzetno prija i znači. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupskih ciljeva - samo da nastavimo kao i do sada - podvukao je Vasiljević.

Vasiljević je na "Marakanu" stigao pre tri godine, ali je za Zvezdu nastupio na samo devet utakmica, od čega su sve bile prijateljske, pošto je vreme uglavnom proveo na pozajmicama, u Radniku, Proleteru i Napretku. Visok je 202 centimetara, a očekuje se da u budućnosti postane prva ili druga opcija na golu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading