BOMBA NA MARAKANI: Novi potpis u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

21.11.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Ljutice Bogdana je sve jači.

BOMBA NA MARAKANI: Novi potpis u Crvenoj zvezdi!

Foto: Starsport

Marakana

Pao je novi potpis na "Marakani". Seku Sanogo, igrač iz Obale Slonovače, aktivirao je klauzulu koju ima sa Crvenom zvezdom, pa će isti dres nositi sve do 1. januara 2024. godine, saznaje "Maxbet sport".

Pred zimski prelazni rok je rešen status standardnog prvotimca Crvene zvezde, pa sada nema dileme i iskusni vezista ostaje u redovima šampiona Srbije i biće na raspolaganju Milošu Milojeviću za nastavak sezone.

Foto: Starsport

Seku Sanogo u dresu Crvene zvezde

Pored problema sa povredama, fudbaler iz Obale Slonovače je skupio 20 utakmica u jesenjem delu takmičenja na tri fronta, što je bilo dovoljno da mu donese ostanak u Beogradu do kraja karijere.

Sanogo ima 34 godine i nastaviće sa crveno-belima da juri nove uspehe i trofeje, ali klub planira da pronađe naslesnika, koji ce moći da bude prva opcija od leta u slučaju plasmana u Ligu šampiona. Crveno-beli u ponedeljak putuju u Sankt Petersburg, gde u utorak igraju prijateljski meč sa Zenitom.

Fudbaleri Crvene zvezde na polusezoni imaju čak deset bodova više od Partizana, pa deluje da je direktan plasman u Ligu šampiona, što donosi ovogodišnja titula u Srbiji, sve bliža. Svakako da će i ostatak Sanogoa u crveno-belom dresu doprineti tome.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Osim prvenstvenih, Zvezdu očekuju i obaveze u kupu Srbije, pošto u osmini finala gostuju ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice, koja je u prethodnoj rundi izbacila Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Mire

21.11.2022 13:38

Vau. Cipiripi liga prevelik zalogaj.

Misa

22.11.2022 15:57

Vi unapred znate da ce te igrati ligu sampiona i tako u nedogled,brukate srbiju

Zdravko

22.11.2022 21:28

Kakav vam je ovo naslov? Onaj ko čita pomislio bi da je Zvezda dovela novog igrača što nije tačno.