ZVEZDA DOVELA DESNOG BEKA: Evrogolom utišao Humsku pa pojačao crveno-bele!

Autor:

Sport

24.10.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaši konačno mogu da se raduju pojačanju na poziciji desnog beka.

ZVEZDA DOVELA DESNOG BEKA: Evrogolom utišao Humsku pa pojačao crveno-bele!

Foto: Twitter/Printscreen/FK Crvena zvezda

Lazar Nikolić

Lazar Nikolić, doskorašnji fudbaler Javora iz Ivanjice, pojačao je Crvenu zvezdu, sa kojom je potpisao ugovor do leta 2025. godine.

Samo dan nakon što je na stadionu Partizana postigao evrogol i najavio fantastično veče za svoj tim, mladi desni bek Ivanjičana je dogovorio saradnju sa šampionom države, koja će važiti naredne tri sezone.

Nikolić je veći deo svoje karijere proveo u ofanzvini, odnosno kao krilni napadač, ali se od ove godine prebacio na poziciju desnog beka, gde se očigledno bolje snalazi, pa je zapao za oko skautima tima sa "Marakane".

Mladi fudbaler nije krio oduševljenje po potpisivanju ugovora.

- Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona -  rekao je Nikolić za klupski sajt Crvene zvezde.

Pre Javora, Nikolić je igrao za mlađe kategorije OFK Beograda i SPAL-a, a u seniorskoj konkurenciji je igrao i za Krupu. U Ivanjicu se preselio 2019. godine, a za ekipu Javora je upisao više od 100 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading