JANUARSKA BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda želi reprezentativca Srbije?

Autor:

Sport

13.12.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli hoće ozbiljno pojačanje u svojim redovima.

JANUARSKA BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda želi reprezentativca Srbije?

Foto: Starsport

Marakana

Fudbalski klub Crvena zvezda ozbiljno radi na jačanju svog tima za prolećni deo sezone, ali i za Ligu šampiona, koja ih očekuje sledeće godine, ukoliko uspeju da sačuvaju ogromnih deset bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Crvena zvezda je blizu potpisa ugovora sa Urošem Spajićem, aktivno radi na dovođenju napadača, a sada se pojavila informacija crveno-beli žele u svojim redovima još jednog sjajnog štopera.

U pitanju je Nikola Maksimović, koje je dres Crvene zvezde nosio u sezoni 2012/13, pre nego što je usledio transfer u Torino. U karijeri je igrao i za Napoli, Spartak iz Moske i Đenovu, a za nacionalni tim Srbije je sakupio 25 nastupa.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Maksimović u dresu Srbije

U poslednje vreme se odlazak Strahinje Erakovića pominje kao sve realnija mogućnost, šuškalo se i o odlasku Aleksandra Dragovića u redove bečke Austrije, pa u Crvenoj zvezdi već pronalaze moguće alternative. Jedna od njih je upravo i Maksimović, za koga postoji šansa da pojala klub i u slučaju da Dragović i Eraković ostanu na "Marakani".

Maksimović je slobodan igrač od 1. septebra, a Đenova je bila poslednji klub za koji je ovaj štoper nastupao.

Jasno je da uprava Crvene zvezde ima velike ambicije pred polusezonu u kojoj treba da odbrani veliku prednost u pohodu na titulu, pa da od septembra bije evropske bitke u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading