KARLEUŠA PODRŽAVA PO*NO REKLAMU SA DECOM?! Pevačica bez blama i srama nosi skandalozni modni brend iako je majka (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša sramnim potezom ponovo razbesnela javnost.

KARLEUŠA PODRŽAVA PO*NO REKLAMU SA DECOM?! Pevačica bez blama i srama nosi skandalozni modni brend iako je majka (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nedavno se u javnosti digla ogromna prašina oko modnog brenda "Balenciaga" i njihove poslednje modne kampanje, i to nakon što su objavljene slike na kojima deca poziraju sa plišanim medvedićima koja na sebi imaju sado-mazo obeležja. Ovim povodom oglasila se i svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja je jedna od amabasadora ovog brenda, istakavši da je uznemirena i ogorčena, kao i da je potrešena kao majka četvoro dece

Poznate ličnosti i sa naše javne scene podržali su bunt protiv "Balenciage", javno su osudili ovakvav vid "umetnosti", a neki su otišli i korak dalje, te na društvenim mrežama podelili kako uništavaju lične primerke popularnog modnog brenda.

 

 

Međutim, izgleda da nekima ovakva vrsta kampanje nimalo ne smeta, te se javno hvale kako i dalje nose kontroverzne komade. Jelena Karleuša je, naime, na svom Instagram profilu okačila novi set fotografija, obučena od glave do pete u ozloglašeni brend, a mnogi su se zapitali da li na ovaj način podržava sraman potez i porno reklamu koja uključuje decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nebojša Berak

13.12.2022 19:29

A sta drugo ocekivati od raspale kurvetine i najvece drolje na srpskoj estradi. Kurvetina bila i sa Karicem u braku, kurvetina i sa Tosicem u braku PO SBIM KRITERIJUMIMA je ovo istina. Ali zanimljivo je da se ISTINA ZABRANJUJE a drolje i kurve mogu i dalje slobodno bez kritike da nastave po starom.