INICIJATIVA REPUBLIKE SVAKODNEVNO DOBIJA PODRŠKU IZ SVIH SFERA DRUŠTVA: Dačić i Brnabićeva podržali naš predlog za Mihinu tribinu

Autor:

Sport

20.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dnevne novine Srpski telegraf i portal Republika pokrenuli su inicijativu da se jedna tribina stadiona "Rajko Mitić" nazove po Siniši Mihajloviću, legendarnom asu Crvene zvezde.

INICIJATIVA REPUBLIKE SVAKODNEVNO DOBIJA PODRŠKU IZ SVIH SFERA DRUŠTVA: Dačić i Brnabićeva podržali naš predlog za Mihinu tribinu

Foto: ST/Nebojša Mandić

Tim povodom kontaktirali smo s brojnim poznatim zvezdašima iz svih životnih sfera, a sada su, s oduševljenjem, naš predlog aminovali i Ivica Dačić i Ana Brnabić.

Premijerka Vlade Ana Brnabić smatra da sećanje na Sinišu Mihajlovića ne sme da izbledi.

- Podržavam inicijativu u potpunosti! Mihajlović treba da ima trajno mesto na Marakani i sve inicijative da se sačuva uspomena na jednog od najboljih fudbalera u istoriji Srbije - istakla je Ana Brnabić.

Republika

Foto: Tanjug

Ana Brnabić

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić takođe je podržao inicijativu našeg portala.

- Ovo je sjajna ideja. Postoje ljudi koji su neotuđivi deo vašeg života, i ne samo svakog od nas pojedinačno nego i čitavog našeg naroda i države. U tom smislu ćemo ga pamtiti po svemu što je učinio za nas i koliko je radosti doneo, ne samo Crvenoj zvezdi i reprezentaciji nego i čitavom našem narodu. Zbog toga je najmanje što zaslužuje tribina na Marakani - smatra Ivica Dačić.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Ivica Dačić

Prethodno je predlog naišao na odobravanje različitih i istaknutih članova našeg društva, od sportskih radnika do glumaca i muzičara pa sve do političara. Najpre se s inicijativom saglasio Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, a zatim i Milan Kalinić i Momčilo Bajagić Bajaga. Inače, kako smo u prethodnom broju već obznanili, prema našim saznanjima, inicijativu su aminovali i najvatreniji navijači Crvene zvezde - Delije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading