TRANSFER NA POMOLU: Igrao na Marakani, a sada na korak od Sparte (FOTO)

Autor:

Sport

19.12.2022

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seli se na pozajmicu.

TRANSFER NA POMOLU: Igrao na Marakani, a sada na korak od Sparte (FOTO)

Foto: Starsport

Mladi reprezentativac naše zemlje i član Lacija, Dimitrije Kamenović, trebalo bi tokom zimskog prelaznog roka da potpiše za Spartu iz Praga. Tako javlja dobro obavešteni Đanluka di Marcio, eskert za fudbalsko tržište u Italiji, uveravajući da je posao maltene sklopljen. Ukoliko se nagoveštaji obistine, bivši prvotimac Čukaričkog će do kraja sezone igrati u Češkoj.

Republika

Foto: Starsport

Dimitrije Kamenović u dresu Čukaričkog

Otkako je stigao na Olimpiko odigrao je samo jedno poluvremene, u završnici prethodnog prvenstva, portiv Verone. U aktuelnom takmičarskom ciklusu momka iz Pirota nije bilo u planovima trenera Mauricija Sarija i zato je pozajmica najbolje moguće rešenje u ovom trenutku.

Od Kamenovića se očekuje da se, usled konsitutucije i fizičkih karakteristika, brzo prilagodi češkom fudbalu, s obzorom da se na tom podneblju dosta forsiraju snaga, skok igra, dueli telom o telo... Sparta je trenutno treća u prvenstvu, iza lidera Viktorije iz Plzenja i gradskog rivala Slavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading