MA, MORA DA SE ŠALITE! Megvajer u idealnom timu Mundijala, a pored njega zvezda do zvezde (FOTO)

Autor:

Sport

19.12.2022

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez neobjašnjivo među najboljima.

MA, MORA DA SE ŠALITE! Megvajer u idealnom timu Mundijala, a pored njega zvezda do zvezde (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

"Sofascore", analitički sajt za ljubitelje sporta koji nudi razne statističke inovacije, tokom Mundijala objavljivao je idealne timove posle svake faze takmičenja u Kataru, pa tako i po završetku finalne utakmice u kojoj je Argentina savladala posle boljeg izvođenja jedanaesteraca Francusku. 

 

Team of the Week provided by Sofascore

 

Ovoga puta radi se o idealnom timu šampionata. Zanimljivo, mesta je bilo samo za jednog Argentinca, onog najboljeg, Lionela Mesija, sa indeksnom ocenom 8,27. Iako je Mesi zvanično najbolji igrač Mundijala, najbolju prosečnu ocenu ima Portugalac Bruno Fernandeš (8,38), čija je rerpezentacija eliminisana u četvrtfinalu. 

Najbolji golman je Hrvat Livaković, a u idealnom timu je i njegov zemljak Juranović. U odbrani su još Blind (Holandija), Megvajer (Engleska) i Konate (Francuska). Na poziciji defanzivnog veznog je Brazilac Kazemiro. 

Ispred njega pored već pomenutog Fernandeša, nalaze se još Embape (Francuska), Grizman (Francuska) i Gakpo (Holandija), dok je naravno u špicu naravno Leo Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading