NIJE VEROVAO ŠTA VIDI: Stojković SPUSTIO NA ZEMLJU Martineza! (FOTO)

Autor:

Sport

19.12.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji golman reprezentacije Srbije ostao je šokiran.

NIJE VEROVAO ŠTA VIDI: Stojković SPUSTIO NA ZEMLJU Martineza! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Argentine uspela je da se popne na krov planete.

Argentinci su u spektakularnom finalu, jednom od najboljih u istoriji Mundijala, posle jedanaesteraca stigli do "zlatne boginje".

Jedan od heroja ovog uspeha bio je golman "gaučosa" Emilijano Martinez. On je tokom čitavog turnira branio fenomenalno, pa je zasluženo osvojio i "zlatnu rukavicu".

Ipak, kada je primao nagradu šokirao je planetu. 

To nije promaklo ni bivšem golmanu Crvene zvezde i Partizana, kao i reprezentacije Srbije, Vladimiru Stojkoviću, koji je samo jednom rečju na Tviteru opisao šta misli o ovom potezu golmana Aston Vile.

Neobjašnjivo - napisao je Stojke na svom Tviter nalogu uz neprikladnu fotografiju Emilijana Martineza.

 

 

Njegov nekulturan potez nakon dodele nagrade za najboljeg golmana prvenstva, veoma brzo je obišao svet i zgrozio je čitavu planetu. Ovo je jedan od najružnijih poteza u istoriji Mundijala i definitivno će ostati upamćen.

Što se samog finalnog meča tiče, on je bio nezaboravan. 

Dugo je Argentina vodila sa 2:0 golovima Lionela Mesija i Anhela Di Marije, Francuzi nisu imali šut na gol skoro do 70. minuta, a onda je Kilijan Mbape sa dva pogotka odveo meč u produžetke.

Mesi je i tu uspeo da donese prednost Argentini, ali je Mbape još jednom izjednačio, postavio konačnih 3:3 i odveo utakmicu u penal seriju. Tragičari su postali Koman i Čuameni koji nisu realizovali jedanaesterce, pa je "zlatna boginja" otišla u ruke Argentinaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading