NEĆE MU BITI DOBRO POSLE OVOGA: Strašna UVREDA na Mbapeov račun pred finale SP - Argentinci već počeli sa PROVOKACIJAMA!

Autor:

Sport

18.12.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će mu se ove reči obiti o glavu?

NEĆE MU BITI DOBRO POSLE OVOGA: Strašna UVREDA na Mbapeov račun pred finale SP - Argentinci već počeli sa PROVOKACIJAMA!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Fudbalske reprezentacije Francuske i Argentine igraju danas, od 16 časova, meč velikog finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Dve najbolje selekcije, koje su do finala stigle nakon što su u grupi pretrpele po jedan poraz, sada će se boriti sa svoju treću "boginju", a jasno je da nas na stadionu "Lusail" čeka pravi spektakl. Ipak, sve je to pred početak meča odlučio da "začini" Emi Martinez, golman Argentine, koji se osvrnuo na jednu izjavu Kilijana Mbapea uoči Mundijala.

- Kada dođemo na Svetsko prvenstvo mi smo spremni. Sa druge strane Brazil i Argentina ne podižu nivo koji im je dovoljan za igranje u kvalifikacijama. Fudbal je napredniji u Evropi, zato su evropske selekcije osvajale poslednja prvenstva – rekao je tada Kilijan Mbape.

Foto: Tanjug/AP

Emilijano Martinez u sukobu sa Veghorstom

Očigledno je da mu je to golman "gaučosa" zapamtio, pa je pred finale odgovorio zvezdi PSŽ-a.

- On ne zna dovoljno o fudbalu. Nikada nije igrao u Južnoj Americi. A kada nemate iskustva, onda je bolje da ćutite. Ali, nema veze. Mi smo sjajan tim i to je svima jasno - rekao je Martinez na konferenciji za medije.

Argentinci su poznati po tome da vole da provociraju i da su veoma prgavi, što se najbolje videlo u četvrtfinalnom meču sa Holandijom, ali je vrlo moguće da su se sada "preračunali", jer će ove reči svakako biti veliki motiv Mbapeu da odgovori Martinezu.

Argentina će na ovom susretu tražiti i osvetu, jer su ih upravo "trikolori" izbacili sa Mundijala u Rusiji, koji je održan 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading