POKUŠEVSKI SOLIDAN U POBEDI: Jović u STARTNOJ postavi - zaigrao i Bobi! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.12.2022

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga je nastavljena noćas, a na programu je bilo novih sedam mečeva.

POKUŠEVSKI SOLIDAN U POBEDI: Jović u STARTNOJ postavi - zaigrao i Bobi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Oklahoma siti Tandera savladali su na svom terenu Memfis Grizlise sa 115:109, iako su bili ilišeni pomoći Šeja Gildžsa-Aleksandera, prve zvezde tima.

Do pobede ih je predvodio Lu Dort sa 24 poena, dok je jedan manje ubacio Džo. Aleksej Pokuševski je dobio priliku u prvoj postavi, a uspeo je da na utakmici upiše devet poena, uz šest skokova i četiri asistencije.

Sa druge strane, Dilion Bruks je za poražene ubacio 32 poena, dok je Morant ostao na svega šest, jer je isključen zbog dve tehničke.

Pobedu je upisala i ekipa Majami Hita, koja je savladala San Antonio Sparse na njihovom terenu, rezultatom 111:101.

Priliku u startni pet je dobio Nikola Jović, koji je na terenu proveo 14 minuta, a za to vreme je postigao tri poena, uz jednu uhvaćenu loptu. 

Pobednike je predvodio Džimi Batler sa 26 poena, 22 je dodao Bem Adebajo, uz 13 skokova, dok je poen manje postigao Tajler Hiro. U poraženoj ekipi se istakao Keldon Džonson sa 22 postignuta poena.

Noćas su igrali i Hjuston Roketsi, a doživeli su novi poraz, ovaj put od Portland Trejl Blejzersa, koji su slavili sa 107:95.

Priliku je u poslednja četiri minuta dobio i Boban Marjanović, koji je za to vreme imao po dva poena i skoka. Pobednike su predvodili Sajmons sa 32 poena, dok je sedam manje imao Dejmijan Lilard, ali uz deset asistencija.

U ostala četiri duela, pobede su ostvarili Los Anđeles Klipersi, Milvoki Baksi, Klivlend Kavalirsi, odnono Finiks Sansi, koji su posle velikog proekreta pobedili Nju Orleans, a predvodio ih je maestralni Devin Buker sa 58 poena.

Rezultati:

Vašington - Los Anđeles Klipers 93:102

San Antonio - Majami 101:111

Klivlend - Dalas 100:99

Hjuston - Portland 95:107

Milvoki - Juta 123:97

Oklahoma siti - Memfis 115:109

Finiks - Nju Orleans 118:114

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading