VLASNIKA LOKALA NAPAO ELEKTROŠOKEROM, RADNICU ISPREBIJAO METALNOM ŠIPKOM! Pala banda u Kruševcu: Operisali po restoranim i prodavnicama!

Autor:

Hronika

19.12.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom akcijom policije, oni su uhapšeni.

VLASNIKA LOKALA NAPAO ELEKTROŠOKEROM, RADNICU ISPREBIJAO METALNOM ŠIPKOM! Pala banda u Kruševcu: Operisali po restoranim i prodavnicama!

Foto: Shutterstock

Policija u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su dva razbojništva, pronašli i uhapsili osumnjičene G. J. (47) iz okoline Aleksandrovca i B. M. (40) iz Kruševca, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela.

G. J. se sumnjiči da je sinoć oko 21 časa, u Stopanji ispred ugostiteljskog objekta napao vlasnika lokala elektrošokerom, zadao mu više udaraca i oteo novac iz torbe. Policija je brzom akcijom locirala i uhapsila osumnjičenog kod koga je pronađeno 19.700 švajcarskih franaka.

Njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

B. M. se tereti da je sinoć oko 21.40 časova u Kruševcu, u jednoj trgovinskoj radnji, zadao više udaraca metalnom šipkom radnici, uzeo novac iz kase i pobegao. Policija ga je ubrzo pronašla, sa novcem, i uhapsila, dok je povređena žena zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading