SPREMA SE SUDAR SVETOVA! Najava Nika Kirjosa ZAPALILA planetu: U sve je uključen i Novak Đoković! (FOTO)

Autor:

Sport

27.12.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je zaista zanimljivo.

SPREMA SE SUDAR SVETOVA! Najava Nika Kirjosa ZAPALILA planetu: U sve je uključen i Novak Đoković! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Malo je ostalo do početka nove teniske sezone.

Prva stanica biće Australija, a ono što nas najviše zanima je najbolji srpski teniser, Novak Đoković.

Nole bi trebao da stigne u ovu zemlju u utorak, a od drugog januara nastupaće na ATP turniru iz serije 250 u Adelejdu. Odmah posle toga sledi Australijan open (od 16. do 29. januara) i već krajem prvog meseca u godini Nole će imati priliku da se vrati na čelo ATP liste.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

U Adelejdu će Đoković igrati i u konkurenciji dublova, a jedna objava Nika Kirjosa, vezana upravo za dublove i Novaka, zapalila planetu.

Kirjos je pre nekoliko dana istakao da je potrebno da Nole igra u Australiji, kao i da za tenisere nije isto ukoliko osvoje pehar na turniru na kojem Novak igra u odnosu na one koje osvoje na takmičenjima gde nema najboljeg srpskog tenisera. 

Sada je jedan od najtemperamentnijih tenisera planete otišao korak dalje, pa je na Instagramu na pitanje jednog navijača da li se ljubav i prijateljstvo Kirjosa i Đokovića nastavljaju, napisao: 

- Ako Novak dođe u Ameriku, igraćemo dubl u Indijan Velsu. Da li ste spremni za to? 

 

 

U Sjedinjenim Američkim Državama se i dalje drže pravila da samo oni koji su potpuno vakcinisani mogu da uđu na teritoriju te zemlje. Za sada, Nole ne može da putuje tamo, ali je veoma moguće da će se do marta i selidbe teniskog karavana "preko bare" to i promeniti. Nema sumnje da bi čitava planeta volela da vidi dubl Đoković - Kirjos koji bi bio svojevrsan sudar svetova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading